Bilgisayar açık kalınca patlar mı?

Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
8.836
Çözümler
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, CS 1.6'da AFK atıyorum da sizce kaç günden sonra sorun olur? Ya da şu an sorun olur mu?

Ekran görüntüsü 2022-01-26 113507.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Sunucu Full 32/32 ama 10 kişi oynuyoruz. Yetki için AFK atıyorlar. Public kasıp orada mı yetki alsam ne :D

Jailbreak serverlerinde yetki veriyorlar saat kasınca. Dünya 1.si 2.si falan oluyoruz sunucu olarak.

Türkiye'deki CS sunucularının çoğunda çok küçük yaşta çocuklar ve onlara adminlik satmaya çalışan koca adamlarla dolu. Ayda belki attığın AFK 30 TL'ye maal oluyorsa boşuna. Ayda 30 TL verip kendine sunucu kiralayıp arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ben öyle yapıyorum ve eğlenceli oluyor :D
 
Eskiden sorun olmuyordu da. Şimdi gelen değişikliklerden sonra bir tık tırsmaya başladım da. Geçen ay 460 TL gelmişti sanırım fatura. Günlük 10 da açıp 12 gibi kapıyordum.

1 hafta hiç kapanmadan açık olduğunu düşünürsek en az 100 TL koy sen. Monitör var bir de çünkü.
 
@Yigithan Yildirim bu faturalar ülkenin bu halinde evde teknolojik alet kullanılınca normal artık. Gelirse 480 gelir korkulacak bir durum yok. @MucoBEY Jailbreak yani hapishane modu oynuyor ve burada yetki sistemi var o yetkiyi sunucuda AFK bırakıp fazladan bir kişi gösterdiği için yetkiyi hak etmiş oluyor. Yetkili kişiler sunucuda kurallara uymayan kişileri atabiliyor, susturuyor gereken şeyleri yapıyor. İsyancılar ve komutçu olur modda ya komutu dinler ya isyan çıkartırlar kazanan JB oyun sonu parası alır ve menüden isyan çıkartacak malzeme silah vb satın alabilir. Bu moda senelerimi vermiştim pişman mıyım, hayır zevkliydi.

Biliyorum sırf Jailbreak için CS:GO satın aldım, sonra oyun bedava oldu :D
 

Geri
Yukarı