Çözüldü Bilgisayar açıkken elektrik gitmesi sonucunda fanlar sapıttı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Arkadaşlar merhaba PC acıkkan elektrik gitti ve kapandı ondan sonra kasanın fanları bosta iken kendi kendine hızlanıyor ve yavaslıyor. Bir de RGB bir azalıyor bir artıyor.

Hepsi Molex baglantılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fişi çekip biraz 5dk filan bekleyin, kapasitörler boşalsın. Sonra açıp deneyin. Umarım PSU bozulmamıştır.

Daha da kotusu ekran kartı bosta 70 dereceye cıkıyor fanlar yükseliyor sıcaklık düsuyor sonra yine aynısı dediginizi yaptım şu an hiçbir sorun yok zaten zaten PSU dandik bir şey buyuk ihtimel ondanda yapıyor olabilir.

O zaman güç dengesizliği olabilir. Sistemi yakmadan PSU değiştirmenizi tavsiye ederim. Yüksek ve Düşük voltaj korumalı olanlardan öneririm. Düşük voltajdan da cihazlar bozulabiliyor.

O zaman güç dengesizliği olabilir. Sistemi yakmadan PSU değiştirmenizi tavsiye ederim. Yüksek ve düşük voltaj korumalı olanlardan öneririm.

MSI MAG düsünüyorum 550W.

Uzun zamandır PSU pazarına bakmadım. Bence konu açın tavsiyede bulunurlar. Hazır kasım indirimleri ve kuponlar varken alabilirsiniz.

Sorunum PSU alıca duzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…