RAM'lerin ışıkları geç yanıyor

370335

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2020
Mesajlar
4.055
Makaleler
1
Çözümler
3
Merhabalar öncellikle. Sorunum şu şekilde sorun mu onu da bilmiyorum hemen konuya gireceğim, RAM LED'lerim bilgisayarı açma tuşuna bastğımda ortalama olarak 4 5 saniyede açılıyor. Normal midir yoksa en iyi bilgisayarı alırsak da mı böyledir RAM'lar mı bozuk yoksa.
 
Açılış hızını kastediyorsan, tabii ki fark eder. Anakartın farklı donanımlarla iletişime geçme, hata kontrol etme süreleri değişkenlik gösterebilir. Performans olarak farkedeceğini zaten biliyosundur.

RAM LED'lerinin açılış hızından bahsediyorum hocam ekran kartı anakart etkiler mi RAM LED'lerinin daha hızlı yanmasını çünkü onun ekran kartı RTX2060s benim GTX 1660S.
 
RAM LED'lerinin açılış hızından bahsediyorum hocam ekran kartı anakart etkiler mi RAM LED'lerinin daha hızlı yanmasını çünkü onun ekran kartı RTX2060s benim GTX 1660S.
Dostum son kez söylüyorum. Donanımlar değiştiği zaman anakartın onları tanımlama, hata kontrol etme vs ön kontrol süresi, zamanı ve sırası değişebilir. Bu yüzden arkadaşının ram ışığı erken, seninki ise geç yanabilir.
 
@Mithat Berhan. hocam konuya bakarmısınız
Dostum son kez söylüyorum. Donanımlar değiştiği zaman anakartın onları tanımlama, hata kontrol etme vs ön kontrol süresi, zamanı ve sırası değişebilir. Bu yüzden arkadaşının RAM ışığı erken, seninki ise geç yanabilir.

Emin misiniz bir hocam problem olmadığına garanti göndersem gerimi gönderirler.
 
Arkadaşlar başlıktaki gibi hemen konuyu anlatacağım şu an çok korkuyorum panik halindeyim. Garantiye göndermemi söylediler bilgisayarı kasa tuşuna basıyorum direkt klavyemin LED'leriyle RAM LED'leri yanmıyor tam 4 saniyede yanıyor sonra yanmaya devam ediyor ama ilk açılışta hemen yanmıyor. Acaba arızalı mı ve arıza belirtisi var mı? Çok titiriyorum korkuyorum.
Yardım edecek yok mu?
@Hamzz hocam @Yener K.
@Xantern
@Polorchen
Sorun yok 2sn yanıp sönüyorsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı