Bilgisayar açıldığında Microsoft Store'dan DirectX ve Visual C++ güncellemesi yapılıyor

  • Konuyu başlatan eax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 7B
O zaman bombayı salıyorum. Oyun için değil ama kurduklarıdan dolayı FitGirl repack olan bir crackli oyun indir (antivirüs kapat) sonra kur oyunu. Kurduktan sonra Direct X ve Visual Studio kurulacağı yere geliyor ve oradan kur. Crack önermek yasak ama ben oyun için değil kurduğu şeylerden dolayı öneriyorum şu anda.
Sorun kurulu olmaması değil kendim bizzat son sürüm dosyalarını Microsoft’un sitesinden indirdim ve kurdum. Son sürümün üstüne tekrar kurmaya çalışıyor gibi bir durum aslında. Ayrıca Crack ile risk almak istemiyorum teşekkürler öneri için.
 
Sorun kurulu olmaması değil kendim bizzat son sürüm dosyalarını Microsoft'un sitesinden indirdim ve kurdum. Son sürümün üstüne tekrar kurmaya çalışıyor gibi bir durum aslında. Ayrıca crack ile risk almak istemiyorum teşekkürler öneri için.

Merhaba Windows 11 için gelen son güncellemeden sonra bu sorun bende de başladı. Gerçi o güncellemeden sonra PC otomatik onarma hatasına girdi format atmaktan zor kurtardım. Başta bu güncelleme problemine dikkat ettiğimde asıl sıkıntı PC'yi açınca belli bir süre uygulamaları kullanamıyor olmak, boş beyaz pencerelerin açılmasıydı. Şimdi buna denk gelmedim ancak her açtığımda bu güncelleme durumuyla karşılaşıyorum. Siz sorunu çözebildiniz mi?
 

Geri
Yukarı