Memet Kaslı Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 Lev1athan dedi: Mühim bir şey değil gibi internette yazanlara göre. Az önce sildim, bilgisayarı yeniden başlattım. Not defteri açılmadı, düzeldi sanırım. Yine de format attırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Atmayın, derttir , Windows'ta anormal bir şey yoksa format atmayın.
Lev1athan dedi: Mühim bir şey değil gibi internette yazanlara göre. Az önce sildim, bilgisayarı yeniden başlattım. Not defteri açılmadı, düzeldi sanırım. Yine de format attırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Atmayın, derttir , Windows'ta anormal bir şey yoksa format atmayın.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2024 #12 Memet Kaslı dedi: Atmayın, derttir , Windows'ta anormal bir şey yoksa format atmayın. Genişletmek için tıkla... Bir kere attım onda da PC'de MEMZ vardı vm için ailem onlardan bir şey sakladığımı düşünüp açmış ondan beri nyan catin yüzüne bakamadım.
Memet Kaslı dedi: Atmayın, derttir , Windows'ta anormal bir şey yoksa format atmayın. Genişletmek için tıkla... Bir kere attım onda da PC'de MEMZ vardı vm için ailem onlardan bir şey sakladığımı düşünüp açmış ondan beri nyan catin yüzüne bakamadım.