Bilgisayar açıldığında siyah ekran

Fidias

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3 12100f
Asus dual rtx 2060 oc
...
Herkese merhaba, bilgisayarı açtığımda simsiyah ekran geldi ve açılmadı. Prizden çıkarıp tekrar başlattım. Yaklaşık 10dkdan fazla bir süredir ekran bu şekilde. Mouse hareket ettirince bazen donuyor bazen hiçbir şey. Bir önceki gün güncelleme yapmıştım ama sorun olsaydı dün gün içinde kapatıp açtığım sıralarda olurdu yani.
En son kullandığım zaman farklı hiçbir şey yapmadım. Biraz dizi biraz YouTube falan. Ne yapabilirim?

Format atmakta fayda var.
Hocam, tavsiyeniz için teşekkürler. Fakat şuan format atmak için elimde usb falan yok. Bir bilgisayarcıya götürüp 500 lira da bayılmak istemiyorum takdir edersniz ki.
Dolayısıyla format dışında bir tavsiyeniz varsa çekinmeden söyleyin lütfen.

Açılma esnasında ekran hep siyah mı oluyor? Yoksa sadece Windows yüklendiğinde mi?
Asus yazılı ekran geliyor. Ardından ekranın orta yerinde dönen daire dışında hiçbir şey olmuyor. Bios ekranına girebiliyorum bu arada.

Yaptığınız güncelleştirme Windows güncelleştirmesi miydi yoksa donanımlarınız için driver mı?
Windows için. Şimdi içini açtım. Parçalar yerine oturmuş halde kontrol ettim. Sadece ekran kartı biraz fazla ısınmış gibiydi. El değmeyecek kadar değil tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı