Bilgisayar açıldığında WoT reklamı çıkıyor

CleanIElitte

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar açıldığında wod reklamı çıkıyor.

Arkadaşlar en son berkanttan the defınıte Edition indirmiştim sonra silmiştim akşam PC'yi açtığımda ilk başta aşırı bir şekilde ping vardı ve internet gidip gelmeye başladı ve sadece bilgisayarda oluyordu başka cihazlarda böyle bir sorun yoktu. yeniden başlatınca hep World of Tanks reklamı çıkmaya başladı ve aşırı kasmaya başladı bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiyem Legacy’nin bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum ancak diğerlerini ve otomatik driver bulucu uygulamalarını kaldırmanızdır. Ayrıca Walliant ile ilgili forumda konulara bakın derim.
Eki Görüntüle 1216916

Yaptım buradanda ama System32 aklıma takıldı şimdi ben System32'yi karantinayamı alayım yani nasıl bir şey.
Yok zararlı yazılım System32 de yerleşmiş demektir. Yani AV’ler o zararlı DOSYAYI karantinaya alır neden System32’yi alsın ki. Endişe etmeyin silmeniz bir sıkıntı çıkarmaz ki AV’ler bozulan sistem dosyası varsa silmezler düzeltirler ya da kullanıcıyı bu konuda uyarırlar.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1216916

Yaptım buradanda ama System32 aklıma takıldı şimdi ben System32'yi karantinayamı alayım yani nasıl bir şey.Yoksa system32 dosyasının içindemi bu virüs var?
System 32 yi bilmem ama doğru virüsleri almış Adwareler hep reklam virüsü onlar onları silin ama system 32yi hiç bilmiyorum ona dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı