Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra kapanıyor

yok gibin bisi

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, bilgisayarımı açarken bios ekranı geç geliyordu. Sonra başka bir gün bilgisayarı açtığımda bios ekranı gelmeden kapanıp açılıyordu. Kasanın içini açıp ram'leri kontrol edip bilgisayarı açtım. Sonra yine bilgisayar açılıp kapandı. Lütfen yardım edin, nasıl çözerim bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramlerin yerini değistirdim çalıştı şimdi ise GTA 4'ü açtığımda bilgisayar kendine reset atıyor. Arada bilgisayar donuyor resetlemeden sorun çözülmüyor.

Anakart: biostar G31M7TE
Ekran kartı:Asus gt430
Bellek: 4 GB ddr2 ram
İşlemci: İntel Core Pentium E5200 cpu
Bu kadarını biliyorum. Önceden kaldırıyordu gta 4 gibi oyunları.

Öncelikle bu özelliklerde bir bilgisayar oyun için pek uygun değil. GTA 4 gibi oyunları derken neleri? Ekran kartın yeterli performans gösteremiyor olabilir.Ekran kartı driverinin güncel olup oladığını kontrol et. GTA 4 için zannedersem 18 20 frame alıyorsun ayrıca termal macunlarının eski olup olmadığına bak.

Öncelikle bu özelliklerde bir bilgisayar oyun için pek uygun değil. GTA 4 gibi oyunları derken neleri? Ekran kartın yeterli performans gösteremiyor olabilir. GTA 4 için zannedersem 18 20 frame alıyorsun ayrıca termal macunlarının eski olup olmadığına bak.
Bir bilgisayarcıya götüreceğim anlamam bu işlerden. Yardım ettiğiniz için teşekkürler ama far cry 3 de mediumda 30 20 fps alıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı