SemihOyuncuYT78 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #11 Eki Görüntüle 2576432 KDE Plasma dedi: Silin hocam. Ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz? Shmorzy dedi: Ben olsam Kaspersky satın alıp bakardım ekran kartına o kadar domalmışsın zaten bu bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Avast kullanılmamalı bence. Çok bildirim gönderiyor. Kaspersky daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz denemeyi alıp denemeli miyim geri iptal edebilir miyim ücretsiz kullanıp. Dosya Ekleri 1758302337051.png 15,3 KB · Görüntüleme: 12
Eki Görüntüle 2576432 KDE Plasma dedi: Silin hocam. Ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz? Shmorzy dedi: Ben olsam Kaspersky satın alıp bakardım ekran kartına o kadar domalmışsın zaten bu bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Avast kullanılmamalı bence. Çok bildirim gönderiyor. Kaspersky daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz denemeyi alıp denemeli miyim geri iptal edebilir miyim ücretsiz kullanıp.
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.050 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2025 #12 Deneme sürümünü de almayın. Avast antivirüs değil kendisi virüs. Hep bildirim gönderiyor. Kaspersky kullanın.
Deneme sürümünü de almayın. Avast antivirüs değil kendisi virüs. Hep bildirim gönderiyor. Kaspersky kullanın.
SemihOyuncuYT78 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #13 Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Deneme sürümünü de almayın. Avast antivirüs değil kendisi virüs. Hep bildirim gönderiyor. Kaspersky kullanın. Genişletmek için tıkla... Hep kullanmak için değil Kaspersky deneme sürümü var 30 gün taratmalı mıyım sizce deneme sürümüyle.
Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Deneme sürümünü de almayın. Avast antivirüs değil kendisi virüs. Hep bildirim gönderiyor. Kaspersky kullanın. Genişletmek için tıkla... Hep kullanmak için değil Kaspersky deneme sürümü var 30 gün taratmalı mıyım sizce deneme sürümüyle.
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.050 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2025 #14 Kaspersky deneme sürümü daha iyi. Kaspersky karşısında Avast çöp.
SemihOyuncuYT78 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #15 Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Kaspersky deneme sürümü daha iyi. Kaspersky karşısında Avast çöp. Genişletmek için tıkla... Alırsam deneme sürümünü 30 gün bitince iptal edebilirm değil mi deneyeyim buraya yazarım.
Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Kaspersky deneme sürümü daha iyi. Kaspersky karşısında Avast çöp. Genişletmek için tıkla... Alırsam deneme sürümünü 30 gün bitince iptal edebilirm değil mi deneyeyim buraya yazarım.
Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 522 Yer Prag 19 Eylül 2025 #16 @SemihOyuncuYT78 Kaspersky ya da Malwarebytes deneyin ben ikisini denedim onlar çok iyi.
SemihOyuncuYT78 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #17 Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Kaspersky deneme sürümü daha iyi. Kaspersky karşısında Avast çöp. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü alamadım SIM kartı bloke yarın ATM'den halledip yazmam lazım da hocam Defender zaten engellemişti açılmaısnı acaba bulaşmış mıdır ki.
Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Kaspersky deneme sürümü daha iyi. Kaspersky karşısında Avast çöp. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü alamadım SIM kartı bloke yarın ATM'den halledip yazmam lazım da hocam Defender zaten engellemişti açılmaısnı acaba bulaşmış mıdır ki.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2025 #18 SemihOyuncuYT78 dedi: Bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii. Baktım bir sorun yok. O zaman virüs falan yoktur. Sanırım arkada bazı Windows uygulamaları çalışıyor yani virüs çalışmıyor.
SemihOyuncuYT78 dedi: Bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii. Baktım bir sorun yok. O zaman virüs falan yoktur. Sanırım arkada bazı Windows uygulamaları çalışıyor yani virüs çalışmıyor.
SemihOyuncuYT78 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #19 KDE Plasma dedi: Tabii. Baktım bir sorun yok. O zaman virüs falan yoktur. Sanırım arkada bazı Windows uygulamaları çalışıyor yani virüs çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... En başta açılan CMD nasıl oldu o neydi ki hocam. Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Kaspersky deneme sürümü daha iyi. Kaspersky karşısında Avast çöp. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz? @Cıngıllıoğlu Kolonya rica etsem bakabilir misiniz Lütfen birisi bakabilir mi? Son düzenleme: 19 Eylül 2025
KDE Plasma dedi: Tabii. Baktım bir sorun yok. O zaman virüs falan yoktur. Sanırım arkada bazı Windows uygulamaları çalışıyor yani virüs çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... En başta açılan CMD nasıl oldu o neydi ki hocam. Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Kaspersky deneme sürümü daha iyi. Kaspersky karşısında Avast çöp. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz? @Cıngıllıoğlu Kolonya rica etsem bakabilir misiniz Lütfen birisi bakabilir mi?
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.553 Çözümler 154 19 Eylül 2025 #20 SemihOyuncuYT78 dedi: Lütfen birisi bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. CMD açılması virüs olduğu anlamına gelmiyor.
SemihOyuncuYT78 dedi: Lütfen birisi bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. CMD açılması virüs olduğu anlamına gelmiyor.