Bilgisayar açılınca her şey silinmiş

Bertug Tosun

Hectopat
Katılım
7 Ekim 2020
Mesajlar
415
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC'yi her zamanki gibi açtım ve birden tüm ayarlarım gitmiş. Masaüstü resimde olduğu gibi normale dönmüş ve bazı programlar silinmiş. İşin tuhaf kısmı ben hiçbir şey yapmadım durduk yere oldu. Sebebi nedir ve eskiye nasıl döndürebilirim bilen var mı?

IMG_20210509_012220.jpg
 
Microsoft hesabınız ile oturum açtıysanız offline oturumdan online oturuma geçiş yapmıştır. C diskinde "Windows.old" adlı bir klasör yer alıyor mu?
 
Kesin bir şey demiyorum, bilen kişilerin yorumu daha önemli ama maalesef pek de düzeltemezsiniz gibi. Aynısı benim başıma gelmişti ve baya uğraşmıştım ama düzeltememiştim.
 
Böyle bir işsiz virüs olamaz bence 😁 belki misafir olarak oturum açmışsındır, tabii ellemedim bir şeye dedin o yüzden bende tam bilmiyorum. Belki kardeşin kurcalamıştır.
 
Yeni bir kullanıcı oluşmuş olmasın? CMD'ye girip net user komutunu girip SS atın isterseniz. Her şey gitseydi Google Chrome yüklü olmazdı.
 
Virüs olabilir mi? Bilgisayarınızı başkasıyla paylaştınız mı?

Torrent veya başka hiçbir şey indirmedim. Her şey resmi uygulamaydı. Ayrıca kimseyle paylaşmıyorum.

Microsoft hesabınız ile oturum açtıysanız offline oturumdan Online oturuma geçiş yapmıştır. C diskinde "Windows.old" adlı bir klasör yer alıyor mu?

Şu an yeniden başlattım bakacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı