BIOS a girip fast boot'u disabled yapın ve boot sıralamasında Windows boot manager'i birinci sıraya alın.Arkadaşlar bilgisayara start veriyorum. Sonrasında açılırken anakart marka logosunda kalıyor. F12'ye basıp Windows Boot Manager'ı seçmediğim sürecede açılmıyor. Yani kendi otomatik boot etmiyor sebebi nedir?
Merhaba bende aynı sorunu bu sabah yaşadım ve daha dün yeni ekran kartı taktım ama ekran kartı gayette güzel çalışıyordu… siz bu sorunu çözebildinizmi?Arkadaşlar bilgisayara start veriyorum. Sonrasında açılırken anakart marka logosunda kalıyor. F12'ye basıp Windows Boot Manager'ı seçmediğim sürecede açılmıyor. Yani kendi otomatik boot etmiyor sebebi nedir?
sorun düzeldimi efendimArkadaşlar bilgisayara start veriyorum. Sonrasında açılırken anakart marka logosunda kalıyor. F12'ye basıp Windows Boot Manager'ı seçmediğim sürecede açılmıyor. Yani kendi otomatik boot etmiyor sebebi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.