Bilgisayar açılırken ekran kartı üreticisinin ekranı bilgisayar açılışına nasıl eklenir?

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Bilgisayar açılırken bazı markaların (örneğin. MSI, Dell, Lenovo gibi) bilgisayar açılış sırasında kendi markalarının logosunu gösteriyor. Ben de bilgisayarıma bundan yapmak istiyorum. Ama bununla ilgili bir ayar bulamadım. Bunu nasıl aktif hale getiririm? (not: Bilgisayar Casper Nirvana 2013 üretim)
Konu ile alakalı resim:

Ekran görüntüsü 2025-01-26 155122.png

Görseli attığın kişi MSI markalı bir anakart kullanıyor. Bunun ekran kartı ile zerre alakası yok? Her şeyi geçtim neden? Bunu değiştireceğinizi zannetmiyorum.

Ekran kartının değil anakartın logosu çıkıyor sanırım. Yapılırsa da güncelleştirmelerde sorun çıkabilir sonrasında.

Anakartın ile oynaman gerekiyor bunu unlost kendi sattığı bilgisayarlarda uyguluyor bu işlem o kadar zor değil ama çok gereksiz.

Anakarttaki logoyu değiştirmek zorunda değilsin ki. Windows için HackBgrt var, bilgisayar açılışında anakarttaki logonun Ram'deki verisini istediğin resim ile değiştiriyor.

Yoksa BIOS güncellemesini modlayarak da yapılabilir ama gereksiz olur.

Bilgisayar açılırken bazı markaların (örneğin. MSI, Dell, Lenovo gibi) bilgisayar açılış sırasında kendi markalarının logosunu gösteriyor. Ben de bilgisayarıma bundan yapmak istiyorum. Ama bununla ilgili bir ayar bulamadım. Bunu nasıl aktif hale getiririm? (not: Bilgisayar Casper Nirvana 2013 üretim)
Konu ile alakalı resim:

Eki Görüntüle 2407735
Düzeltme: Bu konuyu bilgisayarcılarda halletmeniz daha mantıklıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı