Bilgisayar açılırken ekranda karıncalanmalar oluyor

Saldiray00

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım açıyorum bip sesi geliyor sonra Windows ekranı geliyor ve sonra karşıma oturum geleceğine karıncalı bir görüntü geliyor. 4-5 saniye sonra ekran kararıyor ve bilgisayarım tekrar başlıyor sonra yine aynı. Ve Windows düzgün olarak başlatılmadı kısmı geliyor oradan güvenli mod açıyorum ve bu sefer karıncalı görüntü gelmeden açılıyor bilgisayarım ama güvenli modda. Bu sorun daha önce de oldu bilgisayar kendi kendini bir şekilde düzgün açıyor ama defalarca o karıncalı görüntü geliyor. Sizce nereden kaynaklı bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını ilk aldığında da böyle miydi?

Peki ekran kartı darboğaz yapıyor olmasın.
Hayır böyle değildi. Yeni yeni olmaya başladı. Zaten cok uzun süre kullandığım, zorlandığım bir ekran kartı değil. Darboğaz yapması için sebep yok ki. İşlemci kötü mü?

Hayır böyle değildi. Yeni yeni olmaya başladı. Zaten cok uzun süre kullandığım, zorlandığım bir ekran kartı değil. Darboğaz yapması için sebep yok ki. İşlemci kötü mü?

Sen bir ekran kartını al büyük ihtimal düzelir.

Başkan bende de oldu bu durum PC'yi kapattım bataryayı çıkardım bekledim 10 dakika geri açtım düzelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…