Bilgisayar açılırken gelen "bir seçenek belirleyin" yazısı nedir?

Owner911

Femtopat
Daha fazla  
Bugün eski klavyemi buldum, çalışıyor mu diye merak ettim. Bilgisayara taktım, çalışıyordu fakat Caps Lock ışığı yanmasına rağmen küçük harfle yazıyordu. Caps Lock tuşu kapanınca büyük harfle yazıyordu, yani doğal olanın tam tersi oluyordu. Pek umursamadım ama bilgisayarı yeniden başlatırken "bir seçenek belirleyin" yazısı yazdı. Normalde öyle bir sorun yoktu, eski klavyemi takınca oldu. Klavyeyi çıkarınca düzeliyor. Acaba klavyede virüs veya bir sıkıntı mı var?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-14-23-42-14-043_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-14-23-42-14-043_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    250,6 KB · Görüntüleme: 9
Bugün eski klavyemi buldum, çalışıyor mu diye merak ettim. Bilgisayara taktım, çalışıyordu fakat Caps Lock ışığı yanmasına rağmen küçük harfle yazıyordu. Caps Lock tuşu kapanınca büyük harfle yazıyordu, yani doğal olanın tam tersi oluyordu. Pek umursamadım ama bilgisayarı yeniden başlatırken "bir seçenek belirleyin" yazısı yazdı. Normalde öyle bir sorun yoktu, eski klavyemi takınca oldu. Klavyeyi çıkarınca düzeliyor. Acaba klavyede virüs veya bir sıkıntı mı var?
Virüs olmaz da bilgisayar açılırken shift tuşuna basılı mı tutunuz ?

Hayır hiç bir şeye dokunmadım shift tuşuna basılı tutunca mı oluyor?
Evet. Arada kendi de açıyor olabilir. Yada kapatmadan önce Windows'ta birşey oldu ise ondan dolayıda olur. Ama önemli bir şey değil genel de. Bilgisayar açılmaz ise burdan birşeyler yapailiyorsunuz sadece. Tekrar etmiyorsa her açılışta sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı