Bilgisayar açılırken kapanma sorunu

MetosS

Decapat
Merhabalar öncelikle....

Eski kasam stok bir PC kasaydı, yeni almış olduğum Rampage Redsky kasaya monte ettikten sonra bilgisiyarın güç tuşuna bastıktan hemen 2 saniye sonra bilgisiyar kapanıp tekrar yeniden açılıyor.

Sizce bunun çözümü nedir, yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelikle....

Eski kasam stok bir PC kasaydı, yeni almış olduğum Rampage Redsky kasaya monte ettikten sonra bilgisiyarın güç tuşuna bastıktan hemen 2 saniye sonra bilgisiyar kapanıp tekrar yeniden açılıyor.

Sizce bunun çözümü nedir, yorumlarınızı bekliyorum.
Bios'a girebiliyormusunuz?

Ekrana görüntü gitmiyor fakat bütün parçalar çalışıyor. Biosa giremiyorum. Acaba kasa içindeki powerswitchler yanlış takıldığı için olabilrmi.
Sistem özelliklerinizi de yazın lütfen. Daha sağlıklı yardım alabilirsiniz.
----------------------------------------------------
İntel Core İ5 6500:İşlemci
Msi Nvidia GeForce GTX1050 2GB 128BİT:Ekran Kartı
Crucial 2133 mhz 8X4:Ram
H110M4-C2H:Anakart
300 Watt Stock PSU:Güç Kaynağı
Bios'a girebiliyormusunuz?
Herhangi bir görüntü gelmiyor monitöre bütün fanlar çalışıyor ekran kartı,cpu fanı çalışıyor,kasa içindeki 4 fan çalışıyor.Fakat powertuşuna bastıktan hemen 2 sn sonra kapanıyor ve hemen tekrar gene aynı sorunu yaşıyorum.
Anakarttaki kondansatörlerden veya güç kaynağı yetersiz olabilirmi?

Son düzenleme:
Ekrana görüntü gitmiyor fakat bütün parçalar çalışıyor. Biosa giremiyorum. Acaba kasa içindeki powerswitchler yanlış takıldığı için olabilrmi.

----------------------------------------------------
İntel Core İ5 6500:İşlemci
Msi Nvidia GeForce GTX1050 2GB 128BİT:Ekran Kartı
Crucial 2133 mhz 8X4:Ram
H110M4-C2H:Anakart
300 Watt Stock PSU:Güç Kaynağı

Herhangi bir görüntü gelmiyor monitöre bütün fanlar çalışıyor ekran kartı,cpu fanı çalışıyor,kasa içindeki 4 fan çalışıyor.Fakat powertuşuna bastıktan hemen 2 sn sonra kapanıyor ve hemen tekrar gene aynı sorunu yaşıyorum.
Anakarttaki kondansatörlerden veya güç kaynağı yetersiz olabilirmi?
Büyük ihtimalle güç kaynağından. 300W o sisteme yetmez. Arkadaşındanya da bilgisayarcıdan PSU al dene. Olursa PSU'nu değiştirirsin. Umarım sorunun çözülür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı