Bilgisayar açılırken monitör kapanıyor

Daha fazla  
Bilgisayar açılırken monitörün LED'leri sönüyor galiba ne yapılmalı?

Ac
Bilgisayar açılırken monitörün ledleri sönüyor galiba ne yapılmalı ?
Açıldıktan sonra bir anda yan taraflar kararıyor ve öyle kalıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250611_002650_Gallery.jpg
    Screenshot_20250611_002650_Gallery.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250611_002644_Gallery.jpg
    Screenshot_20250611_002644_Gallery.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 37
Adınıza sevindim. Teknoloji şans işidir, ne kadar götüreceği belli olmaz. Aksilik olmazsa monitör LED ömrü normalde 10 yılı buluyor.

Eyvallah hocam yardımın için.

Adınıza sevindim. Teknoloji şans işidir, ne kadar götüreceği belli olmaz. Aksilik olmazsa monitör LED ömrü normalde 10 yılı buluyor.

Hocam şimdi de belirli bir süre sonra siyah önceki attığım gibi sadece bir kısmı oluyor ama kalıcı değil kapatıp açtığımda düzeliyor. Bir problem yaratır mı?

Son düzenleme:
Hocam şimdi de belirli bir süre sonra siyah önceki attığım gibi sadece bir kısmı oluyor ama kalıcı değil kapatıp açtığımda düzeliyor. Bir problem yaratır mı?
Uzun vadede tekrar sorun çıkarabilir. Fazla uğraş olmaz derseniz tamir eden yere tekrar götürüp durumu gösterin bence.

Konuyu yeni gördüm sanki LED de değil problem kondansatör gibi bir devre elemanı sıkıntılı gibi. İçine bakma imkanınız oldu mu hiç.

Uzun vadede tekrar sorun çıkarabilir. Fazla uğraş olmaz derseniz tamir eden yere tekrar götürüp durumu gösterin bence.

Böyle oluyor

Konuyu yeni gördüm sanki LED de değil problem kondansatör gibi bir devre elemanı sıkıntılı gibi. İçine bakma imkanınız oldu mu hiç.
Yok hocam ben bakmadım.

Kapatıp geri açınca düzeliyor bir süre sonra tekrar aynı oluyor

Dosya Ekleri

• 20250618_231212.jpg
    20250618_231212.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 20
Orta kısmın aydınlatması çalışmıyor. Geri götürüp gösterin monitörü, ileride yine eskiye dönebilir.

Orta kısmın aydınlatması çalışmıyor. Geri götürüp gösterin monitörü, ileride yine eskiye dönebilir.

Hocam LED yokmuş LED'i tamir etmiş öyle söyledi.

Acaba

Hocam şöyle bir şey alsam olmaz mı?

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir şey alsam olmaz mı?
Soru neyde tam olarak emin değiliz. Belki de besleme arızasıdır, LED'ler sağlamdır. Siz bence yapan yere tekrar uğrayın, zaten tamir için ücret ödediniz ama tam yapılmamış.

LED'de ise bu attığım olur mu?
Emin değilim açıkçası. Alıp almamak biraz size kalmış, o kadarı beni aşıyor. Bu ürünleri genellikle monitörü LCD'den LED'e çevirirken kullanıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı