Çözüldü Bilgisayar açılırken tire işareti çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
Geil evospear amd edition 16 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 980-
Daha önce olmayan bir olaydı bu. Bilgisayar açılırken 2 saniyeliğine tire işareti çıkıyor. Bir de konuyla alakası olduğunu düşündüğüm bir şey vardı bilgisayar açıldıktan sonra da USB takılı olmadığı halde USB tanınmadı diye işaret çıkarıyor bunlar nasıl çözülür? Ultra Fast boot açınca düzelmişti ama onun da kullanımı sıkıntılı biraz. Bilgisayara şu sıralar bir yükleme yapmadım. Virüsten kaynaklı bir problem yok.

images (30).jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce olmayan bir olaydı bu. Bilgisayar açılırken 2 saniyeliğine tire işareti çıkıyor. Bir de konuyla alakası olduğunu düşündüğüm bir şey vardı bilgisayar açıldıktan sonra da USB takılı olmadığı halde USB tanınmadı diye işaret çıkarıyor bunlar nasıl çözülür? Ultra Fast boot açınca düzelmişti ama onun da kullanımı sıkıntılı biraz. Bilgisayara şu sıralar bir yükleme yapmadım. Virüsten kaynaklı bir problem yok.

Eki Görüntüle 1505395

Hocam ekran kartı sürücünden kaynaklanabiliyor. Sürücü güncellemesi yapmanızı öneririm.

Görüntü kablosunu değiştirin? (başka çözümüm yok üzgünüm)
Hocam benim bahsettiğim şu. Daha önce çıkmıyordu bu.

Alakasını çözemedim ama bilgisayarı temizleyince düzeldi.

Dosya Ekleri

• images (30).jpeg
    images (30).jpeg
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı