Bilgisayar açılışında açılıp kapanan program nedir?

cpt_caca

Decapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar açıldığında bir program açılıp kapanıyor. Kaspersky ve Malwarebytes ile bilgisayarı tarattım herhangi bir virüs bulunmadı. Açılan programın fotoğrafını çektim ekte paylaşıyorum. Bunun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim veya tehlikeli bir şey midir?

d5be2ecf-14007-99e5-312a2ae9c21b.jpg

başlangıç uygulamalarım bunlar
Bu yeterli değil. İstersen Autoruns'ı yükle ve "Logon" bölümünün içeriğini at.

İndirmen için yardım lazım mı? İstersen ekran görüntüsü at seni yönlendireyim.

Hocam ekte paylaştım dediğiniz görseli.Eki Görüntüle 2422000
Şüpheli yada Forms uygulaması olabilecek bir şey bulamadım, dolaylı yoldan çalıştırılıyor olabilir. Eğer bilgisayarı her açışında çalıştığından eminsen her ihtimale karşı seni birazcık uğraştıracağım olur mu? TaskExplorer'ı indirebilir misin?

TaskExplorer-v1.6.0.exe yazan kısma basarsan indirir. Senden bilgisayarı ilk açtığında direkt TaskExplorer'ı açmanı isteyeceğim bu yüzden kurulduğu zaman bana ekran görüntüsü at nereye bakman gerektiğini göstereyim. Bu şekilde hem bu programı hem de onu başlatan işlemi bulacağız.

indirdim hocam

Şüpheli ya da forms uygulaması olabilecek bir şey bulamadım, dolaylı yoldan çalıştırılıyor olabilir. Eğer bilgisayarı her açışında çalıştığından eminsen her ihtimale karşı seni birazcık uğraştıracağım olur mu? Taskexplorer'ı indirebilir misin?

TaskExplorer-v1.6.0.exe yazan kısma basarsan indirir. Senden bilgisayarı ilk açtığında direkt taskexplorer'ı açmanı isteyeceğim bu yüzden kurulduğu zaman bana ekran görüntüsü at nereye bakman gerektiğini göstereyim. Bu şekilde hem bu programı hem de onu başlatan işlemi bulacağız.

Kapatıp açtım task maneger da kontrol ettim bu sefer açılmadı o program. hocam kötü bir şey değildir herhalde son 1 2 günde denk geldi

Son düzenleme:
Çok güzel. Yukarıda tarihlerin yazıldığı kısmın üstünde "Start time" yazıyor ona basarsan en son açılan programlar aşağıda gözükür. Onu direkt orada bulursun. Hemen üstüne bas bilgi sol tarafta kaydedilir sonrasında sol tarafı çek.

Kapatıp açtım task maneger da kontrol ettim bu sefer açılmadı o program. hocam kötü bir şey değildir herhalde son 1 2 günde denk geldi
Görev yöneticisini açmadan dene.

Çok güzel. Yukarıda tarihlerin yazıldığı kısmın üstünde "Start time" yazıyor ona basarsan en son açılan programlar aşağıda gözükür. Onu direkt orada bulursun. Hemen üstüne bas bilgi sol tarafta kaydedilir sonrasında sol tarafı çek.

Görev yöneticisini açmadan dene.
hocam gene açıldı kapandıEki Görüntüle 2422051

Geri
Yukarı