Çözüldü Bilgisayar açılışta mavi ekran verip kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmT2456

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sabah uyandım ve PC açtım. Windows 10 kullanıyorum yeni güncelleme gelmişti. PC yeniden başlarken otomatik güncellemeye aldı ben de güncellemek istemiyordum. PC kapatıp sistem geri yüklemeden bir gün önceki haline almak istedim. Fakat o andan sonra ne sistem geri yükleme yapabiliyorum ne PC geri açabiliyorum ne de USB ile format atabiliyorum. Her türlü hata veriyor güvenli modda bile açamıyorum hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Resmen güvenli modda açarken bile mavi ekran verip yeniden başlıyor yapabileceğim bir şey var mı?

Çözüm
Tamamdır hallettim gibi gözüküyor. Benim hatam USB bozulmuş galiba başka bir tane daha vardı içinde Windows 10 olan USB belleğim. Onunla denedim. Şu an başarılı bir şekilde formatı attım PC açıldı. Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Tamamdır hallettim gibi gözüküyor. Benim hatam USB bozulmuş galiba başka bir tane daha vardı içinde Windows 10 olan USB belleğim. Onunla denedim. Şu an başarılı bir şekilde formatı attım PC açıldı. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı