Bilgisayar açılıyor ama ekipmanlar çalışmıyor

BilalÇağan

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Bilgisayar açılıyor ama klavye, fare, USB girişi hoparlör hiçbirini çalıştırmıyor. Işıkları yanıyor fareyle klavyenin ama çalışmıyorlar. BIOS'ta çalışıyor klavye filan sadece bilgisayar açılınca çalışmıyor. Yeni USB filan taktığımda algilamıyor nasıl format atacağım?

Windows 10 bilgisayar.
Masaüstü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Formata gerek yok, BIOS'tan USB portlarının güç vermesini engellemek için yapılmış bir ayar var, PC kapalıyken güç vermemesini sağlamak için o ayar yerine bu ayarı kapatmış olabilirsiniz.

BİOS ayarlarında USB enabled gibisinden bir ayar var. O sizde sanırım disable durumda. Onu enable yaparsanız sorun düzelir

BIOS ayarlarında USB enabled gibisinden bir ayar var. O sizde sanırım disable durumda. Onu enable yaparsanız sorun düzelir.

Demin ceza yemiştim. O yüzden biraz geç dönüş yapıyorum. Maalesef BIOS'ta öyle bir şey bulamadım. Klavye fare ile ilgii ne varsa enabled yaptım ama nafile. Hatta BIOS'u F9 ile orijinal ayarlarina getirdim yine de tık yok. Yine de teşekkür etmek istedim.

Kasa da bulunan BİOS pilini çıkarıp 10 dakika bekleyip yeniden takın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…