Bilgisayar açılmamaya başladı

SELAMbenBiri

Decapat
Daha fazla  
PC vardı, çok iyi çalışıyordu, bir anda oyun oynamak için taktım, bir baktım ki çalışmıyor. Power tuşuna 5-6 kez bas kabloyu tak yaptım yine olmadı, destek verin ne olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC vardı, çok iyi çalışıyordu, bir anda oyun oynamak için taktım, bir baktım ki çalışmıyor. Power tuşuna 5-6 kez bas kabloyu tak yaptım yine olmadı, destek verin ne olur?

Sistem özellikleri neler?

-RAM'leri çıkartıp alt kısmını silgi ile silmeyi dene.
-BIOS pilini çıkart ve tekrar tak.

Sistem özellikleri neler?

-RAM'leri çıkartıp alt kısmını silgi ile silmeyi dene.
-BIOS pilini çıkart ve tekrar tak.
Anakart tepki vermiyor ise bunları yapması bir şeyi değiştirmez.

PC vardı, çok iyi çalışıyordu, bir anda oyun oynamak için taktım, bir baktım ki çalışmıyor. Power tuşuna 5-6 kez bas kabloyu tak yaptım yine olmadı, destek verin ne olur.
Bilgisayar güç almıyor ise ilk bakacağınız yer güç. Öncelikle priz çalışıyor mu diye kontrol edin. Priz çalışıyorsa kabloda sorun gözüküyor mu diye bakın. O da olmazsa farklı bir PSU ile sistemi test edin.

Hocam bende de bu şekilde bir şey olmuştu ekran kartı kısa devre yapmıştı sonra güçte vermeme başlamıştı. Ekran kartını düzeltince sorun çözülmüştü. Güç gitmediğini ilk aşamada anlayamadım evet PSU kaynaklı veya kablo kaynaklı bir durumda olabilir. Veya her şeyi geçtim Power tetikleyicisi bağlantısında da sorun olmuş olabilir düz kontak ile açmayı deneyebilir arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…