Bilgisayar açılmıyor

Merhaba, bilgisayarım açılmıyor. Neyde sorun olduğu hakkinda bir bilgim yok. Güç kaynağını sallayınca içinde ki bir parçanın sağa sola çarptığını duyuyorum. Ama klavyemin ışığı yanıyor. Sorun onda mı bilmiyorum. Sorun neyde olabilir? Sorunun neyde olduğunu nasıl anlarım? Bugün işlemci fanını ve güç kaynağını temizledim. Fanın pinleri kırıldı. İşlemci fanı takmadığım için mi açılmıyordur sizce? Güç kaynağının içini açıp onun da fanını güzelce temizlenmiştim. Sizce sorun neyde? Dediğim gibi sorunun neyde olduğunu anlayabilir miyim? Bana teker teker sorarsanız her şeyi test edebilirim. Lütfen bunu çözmeme yardımcı olun.

Konu sanırım onaylanmamış hocam.
Evet hocam. Onaylanmasını bekliyorum yarım saattir. Moderatör arkadaşlar online değil sanırım. Mesajı buraya yazayım ben

Merhaba, Windows 7'den Windows 10'a geçiş yapacağım. Ama kafama takılan şeyler var. Bunu CD'slz ve Flash'sız yapıcağım. Google'a "Windows 10 indir" yazıp kendi sitesinden indireceğim. Benim bilgisayar 32 bit. Bunu 64'e çevirmek istiyorum. Dediğim yerden indirdikten sonra 2 adet soru geliyor karşıma. Birisinde direk bilgisayara indir diyor. Diğerinde ise Flash'a indir diyor. Dediğim gibi bende bunu Flash ve CD olmadan yapmak istiyorum. Flash seçilince 64 veya 32 bit seçmem gerekiyor. Ama direk bu bilgisayara indire basınca bana bit sorusu gelmiyor. 6 GB rama sahibim ve 32 Bitte bunun sadece yarısını kullanabiliyorum. Bunu 64 yapmam gerekiyor. Direk indirde seçme sunmuyor bana. Şimdi benlm bilgisayarım 32 bit olduğu için direk 32 bit bir Windows 10 mu yapar yoksa 64 mü yapar ?

Nvidia GT 1030
Intel Core 2 Quad Q8300
Poem 350 W
6 GB Kingston Ram 1333 MHz
Gigabyte GA-G41MT-ES2L
Konu sanırım onaylanmamış hocam.
Cevaplanması biraz zor bir soru ama belki fikriniz vardır.

Sisteme göre ayarlar diye düşünüyorum. 64 olur bence.

Tamamdır, umarım böyle olur. Teşekkür ederim.
Hocam, ekran kartı almıştım yakın zamanda. Onun daha testlerini yapamadım. Bana iyi bir test uygulaması söyler misiniz ? Bu işlerden anlıyorsanız size verileri versen iyi olup olmadığını söyler misiniz ?

FurMark download | Geeks3D
İkisinden birini indirip ekran kartınızı zorlayabilirsiniz. Sonuçları atabilirsiniz, bakabilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210801_170119.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 45

Dosya Ekleri

• IMG-20210801-WA0009.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210801_172341.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…