Çözüldü Bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirfurkan

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2019
Mesajlar
206
Çözümler
2
Açma tuşuna basıyorum açılmıyor BIOS giremiyorum. Deleteye basmama rağmen girmiyor. 10 dakika sonra BIOS'a atıyor ve bazen SSD'yi görmüyor. BIOS pilini çıkardım RAM'i çıkardım yine çalışmadı. Hataya gelirsek Premier'de edit yapıyordum ekran dondu bir anda. Ben de kapatıp açtım. İlk başlarda Denetim Masası'na girebiliyordum ama şimdi ona bile giremiyorum. Ayrıca güç tuşuna bastığım gibi kapanıyor.
 

Dosya Ekleri

  • 20210731_161325.jpg
    20210731_161325.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sıkıntılı mısın? Millete agresif davranacaksan ne diye buraya konu açtın? Kendin bul o zaman sorununu.

Ağabeyim yorma kendini cevap yazmayacağım bulsun cevabı kendisi. Anakartta olduğunu anlayınca da görecek bir şeyini. Ama o zamana kadar diğer parçalar ölmezse.
 
Anladık PC in bozulmuş sinirlisin ama arkadaş sana sorunun ne olabileceğini söylüyor, ne millete atarlanıyorsun. Kusura bakma böyle aradığın yardımı bulamazsın.



Madem o tayfa bir şey bildiğini sanıyor neden yardım istiyorsun o zaman?
O tayfadan değil bilgili insanlardan istiyorum.
 
Hahahah bilgisayarcıya gittik sorunun SSD'de olduğunu gördü. Yani bilmişlik yapıyorsunuz hala bir de utanmadan sorun anakartta diyorsunuz.

Dostum böyle durumlarda sorun tüm bileşenlerde olabilir arkadaş sadece anakartda olabileceğini söylemiş hala konuyu agresifliğe bağlıyorsun hem bilmişlik yaptığımız falan yok milleti aynı fikirde olmadığın için bilgisiz sayma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı