D darxdx Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 PC Windows ekranında kalıyor BIOS'a normal klavyeyle giremiyorum bu uyarı geldiğinde F1 tıklayıp girebiliyorum BIOS'ta bir ayar yapmam gerekiyordu nasıl yardımcı olur musunuz BIOS'tan çıkınca Windows ekranında yükleniyor ve açılmıyor. Görsel bu.
PC Windows ekranında kalıyor BIOS'a normal klavyeyle giremiyorum bu uyarı geldiğinde F1 tıklayıp girebiliyorum BIOS'ta bir ayar yapmam gerekiyordu nasıl yardımcı olur musunuz BIOS'tan çıkınca Windows ekranında yükleniyor ve açılmıyor. Görsel bu.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 15 Eylül 2024 #2 BIOS güncellemesi yapmayı denedin mi?
D darxdx Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 leanardo di capriyo dedi: BIOS güncellemesi yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... leanardo di capriyo dedi: BIOS güncellemesi yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Ya PC calisiyordu ve oyunda dönüyordu vende RAM'leri söküp taktım artık acilmadı darxdx dedi: Ya PC calisiyordu ve oyunda dönüyordu vende RAM'leri söküp taktım artık acilmadı Genişletmek için tıkla... Biosta ramleride okuyor ama bir türlü Windows açılmıyor firmatmı atmalıyım aceba geri yüklemede yaptım çünkü bilgisayar çalışıyorken
leanardo di capriyo dedi: BIOS güncellemesi yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... leanardo di capriyo dedi: BIOS güncellemesi yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Ya PC calisiyordu ve oyunda dönüyordu vende RAM'leri söküp taktım artık acilmadı darxdx dedi: Ya PC calisiyordu ve oyunda dönüyordu vende RAM'leri söküp taktım artık acilmadı Genişletmek için tıkla... Biosta ramleride okuyor ama bir türlü Windows açılmıyor firmatmı atmalıyım aceba geri yüklemede yaptım çünkü bilgisayar çalışıyorken