sveaf
Centipat
Daha fazla
Merhaba, bilgisayarımın bozulması üzerine yeni bir anakart aldım ve 1.5 ay kullandım ardından aynı sorunu yaşamaya başladım bilgisayarı açıyorum fanlar 5 saniye dönüp kapanıyor ve ben BIOS pilini çıkartıp resetleyene kadar da bir daha çalışmıyor çalışsa bile ekrana görüntü vermiyor ekran kartım dönmüyor başlangıçta. 6-7 bilgisayarcı gezdim ve hiçbiri sorunun ne olduğunu anlayamadı anakartı servise yolladım ve bir sorun göremediklerini söylediler bende yeni bir kaliteli FPS'nin 650W PSU sunu aldım ardından çalıştı 4 ay kullandım ve yeni bir masa kurmam gerekiyordu onun için fişini çıkartıp taktım kasanın ve gene aynı sorun tekrar geldi. Daha bilgili bir bilgisayarcıya arabayla gittim ve oda çok garipsedi parçalarımda hiçbir sorun yok tek tek kontrol ettik ve onun 15bin liralık PSU'su ile görüntü aldık diğer alt segment PSU'lar ile hiçbir şekilde görüntü alamadık sorunu çözemedik anakart bildiğimiz Power Supply seçiyordu adam bile güldü bu sistem bu PSU ile açılacaksa at çöpe gitsin diye. Sizce sorun neyde daha önce böyle bir şey yaşayan bir var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: