Büyük bir akım yoksa zarar da çok yoktur belki de elektriği boşaltsanız çalışır tekrar bende çok oldu öyle kasanın fişini çekip güç tuşuna 3-5 kere bas basılı tut tekrar tak fişi.
Hocam biliyorumda çevremde ve geçmişimde eski kasamla alakalı çok sorunlar yaşamıştım o yüzden biraz korkuyorum.Hocam bu benim mesleğim. PSU içinde çalınacak parça yoktur. Ayrıca "her tamirci dolandırıcıdır" diye bir şey yoktur.
Sağol tavsiyen için.Hocam bu arada onu demişken aklıma geldi. Akım korumalı priz alın. 82 kez elektrik gitti pc ye daha bir zarar gelmedi umarım da gelmez. İyi koruyor o prizler.
Bilgisayarcı mısınız?
Tamir bedeli ne kadar tuttu peki hocam?Aynı durumu yaşadım şarkı dinlerken birdenbire şalter atmıştı. PSU arızalandı demişti tamirci. Sisteme herhangi bir zarar gelmemişti
Tamir bedeli ne kadar tuttu peki hocam?
Şalteri açtım. Şu an takılı olduğu prizi kontrol ettim herhangi bir problem yok elektrik var ama kasaya elektrik gelmiyor, nasıl düzeltebilirim bunu?
Hocam arkadaş her tamirci dolandırıcı dememiş zaten, tamircilerin “çoğu” dolandırıcı oluyor demiş. Size kişisel bir lafımız yok tabi ki fakat bu ülkemizde maalesef doğru, çoğu tamirci parça çalıyor. Bu tür olaylar çok fazla yaşanıyor ve kanıtlanamadığı için kullanıcı zararlı çıkıyor.Hocam bu benim mesleğim. PSU içinde çalınacak parça yoktur. Ayrıca "her tamirci dolandırıcıdır" diye bir şey de yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.