Bilgisayar alalı 1 yıl oldu termal macun yenilemeye gerek var mı?

Nasıl değiştiriliyor benim sistemin Ryzen 1600 RX570 ve 8 GB RAM ve gittkçe ısınmya başlıyor 1 yıldrı kullanıyorum nasıl değiştirebiliri macunu nereden alacağım?

Sistemi topladığınızda soğutucunun üzerinde gelen önceden uygulanmış termal macunla mı soğutma yapıyorsunuz? Eğer öyle ise, önceden uygulanmış olarak gelen termal macunlar işlevselliğini çabuk yitiriyor. Termal macun uygulaması yapmanız gerekebilir. Arctic MX-4 ya da muadili kaliteli bir termal macun uygulayabilirsiniz.

Yüzde 25 yük altında 60 dereceyi geçmiyor.

Her gün 6-7 saat oyun oynanıyor bilgisayarda

Değerler normal. Hiç gerek yok. İsterseniz 24 saat açık kalsın pek bir şey değişmez.

Nasıl değiştiriliyor benim sistemin Ryzen 1600 RX570 ve 8 GB RAM ve gittkçe ısınmya başlıyor 1 yıldrı kullanıyorum nasıl değiştirebiliri macunu nereden alacağım?

YouTube'da birçok videosu mevcut. Ben MX4 veya Cooler Master termal macunları tercih ediyorum.

Normda termal macun 8 ila 7 yılla kadar değişiyo dayanıklığı ama yinde 2 yılla 1 fan temizlerken onda yenilmeyi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…