Bilgisayar alındığında heyecanla yüklenen ilk oyun neydi?

dreambullet

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarınızı aldığınızda veya donanım değiştirdiğinizde heyecanla yüklediğiniz ilk oyun neydi? Benimki 10 FPS oynamaya çalıştığım Far Cry 3'tü, 30 FPS üstünü gördüğümde çocuk gibi sevinmiştim.

GTA Vice City yüklemeye çalışmıştım 2 CD'den oluşuyordu 2. taktıgım anda ilerlemeyi durduruyordu. CD'yi defalarca silmeme rağmen olmamıştı. Bir gün yine denerken yüklenmişti o ilerlemenin hep donduğu yeri geçmesi çok sevinç vericiydi.

CD'lerde 2. CD'ye crack koyuyorlardı, o zamanlar yaşım küçük olduğu için
Ben de fark edemeyip yükleyememiştim.

Pes 5 yüklemiştim hafta sonları 5-6 saat oynuyordum en az.
Playstation 2 aldığımızda her akşam arkadaşlarımı çağırıp turnuva yapıyorduk. Onlar gelmeden oyuncuların gücünü yükseltip dortmund alıyordum.

Akrabamın bilgisayarını kendi bilgisayarım gibi kullanırken, internet kafelerde gördüğüm CS 1.5’i indirip oynuyordum. Bu yıl başında kendi bilgisayarımı topladım ve heyecanla Monster Hunter World’ü indirdim. Ancak yalnızca bir ay kadar kullanabildim, çünkü üniversiteye geri dönmek zorunda kaldım. Yazın artık deli gibi oynarım!

Akrabamın bilgisayarını kendi bilgisayarım gibi kullanırken, internet kafelerde gördüğüm CS 1.5'i indirip oynuyordum. Bu yıl başında kendi bilgisayarımı topladım ve heyecanla Monster Hunter: World'ü indirdim. Ancak yalnızca bir ay kadar kullanabildim, çünkü üniversiteye geri dönmek zorunda kaldım. Yazın artık deli gibi oynarım!

İlk CS.1.5'i gördüğümde Online oyuna girmeyi bulamamıştım, tek kişilik sanıp sıkıcı diye silmiştim.

Kendi bilgisayarım olmasa da dün arkadaşın kurmam için verdiği bilgisayarına çöküp büyük bir heyecanla TH:SWR'yi kurmuştum. Oyunu 60 kare saniye olarak oynamak çok ayrı bir zevkmiş. Yalancı 60 kare saniyeye bu kadar alıştıktan sonra özellikle.

İzin aldım, oyunu o da oynuyordu zaten. Linç etmeyin sonra.

Kendi bilgisayarım olmasa da dün arkadaşın kurmam için verdiği bilgisayarına çöküp büyük bir heyecanla TH:SWR'yi kurmuştum. Oyunu 60 kare saniye olarak oynamak çok ayrı bir zevkmiş. Yalancı 60 kare saniyeye bu kadar alıştıktan sonra özellikle.

İzin aldım, oyunu o da oynuyordu zaten. Linç etmeyin sonra.
Oyunun tam ismi nedir? Hiç duymadım, internette de bulamadım.

2013'de almıştım ilk defa adam akıllı düzgün bir PC. Aldığım gibi Assassin's Creed 3 yüklemiştim. Oyun çok da iyi olmasa da benim gözümde o anda o oyun dünyanın en iyi oyunuydu :D

Geri
Yukarı