Bilgisayar aniden kilitleniyor

• Konuyu başlatan 218524
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.082
Bilgisayarınızı normal kapatmayı deneyip geç mi yoksa normal mi kapandığına bakar mısınız?
Bilgisayarın tamamen kapanması 4 saniye kadar sürüyor. Açılması ise ortalama 30-35 saniye arası sürüyor. Anakart logusunun gelmesi biraz zaman alıyor.

BIOS'a girip ayarları Default'a çekin. Ayrıca tüm sürücülerini güncelleyin ve SSD'nin sağlık ve performans sonuçlarını paylaşın.
Dediğiniz gibi önce BIOS ayarlarını default yapıp kaydettim. Ardından CryticalDiskMark yükledim ancak kurulum sonunda yine aynı sorun oldu.

Normalde bu sorunu 1 kez yaşamıştım sanırım. Dün Windows güncellemelerini yaptıktan sonra bu gün 3 defa ard arda aynı sorun oldu. Güncellemeler veya Windows ile alakalı bir durum olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 35
Bilgisayar aniden kilitleniyor. Mouse ve klavye ışığı sönüyor, ekrandan görüntü gidiyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Bilgisayarı kapat-aç yapmadığım sürece öylece kalıyor. Sistemi toplayalı daha 1 ay olmadı.
Sistem özellikleri:
Ne gibi işlemler yaptınız.Ne sıklıkla alıyorsunuz bu problemi?Olay görüntüleyicisnde Kernel Power hatasıda mevcuttur çok yüksek ihtimalle.Bu sorun ekran kartı sürücüsünden veya xmp profilinin anakarta uyumsuzluğundan olabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı