3-4 gün önce bilgisayar kendi kendine kapanıyordu oyun oynarken. Şu an kapanma yok ama Valorant oynarken birden FPS drop yemeye başlıyorum. FPS bir 1 oluyor bir 500 oluyor. Aynı zamanda Valorant kapalıyken imleç donması yaşıyorum. Direkt PC donuyor. Gittim ekran kartını, RAM'leri çıkardım, sildim geri taktım olmadı. Bir daha yaptım, kabloları kontrol ettim bir şey olmadı. ChatGPT dedi diye OCCT testi yaptım. CPU veya CPU ve RAM testi yapınca sistem bi kafayı yiyor. Mouse kendi kendine hareket ediyor falan ama testi durdurunca birden donma geçiyor. Hata da vermiyor. Tabi yeniden başlatınca tekrar donma devam ediyor. VRAM testi falan da yaptım sorun çıkmadı. Bir tek power testi yaparken yani işte PSU testi yaparken 3D adaptive diye bir hata verdi. Ekran kartı ile ilgili bir şey onu da anlamadım. Occt'den onun testini de yaptım, 3D adaptive'nin testini yaptım crash yedi. Power testi yaptıktan sonrada işlemciye yük bindiği için donma düzeliyor. Onu da anlamadım işlemciye anlık yük verince donma düzeliyor. BIOS ayarlarını da resetledim bu arada. ChatGPT PSU değiştir diyor.