Bilgisayar başında olmayıp mining yapılırken nelere dikkat edilmeli?

furs0n

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2020
Mesajlar
390
Çözümler
1
Selamlar, masaüstü bilgisayarımda 3070 ekran kartı var. Bu kart ile 24 saat kazım yapıyorum, ancak 5 gün sonra bulunduğum şehirden okul için ayrılmam gerekecek. Yaklaşık 3 ay boyunca masaüstü bilgisayarıma ulaşamayacağımdan dolayı bilgisayarı açık bırakıp bırakmama konusunda kararsızım. Kazım yaparken bazen crash verip ekran kartı derecesi yükseklere çıkmakta, bunun için kazım programını (t-rex kullanıyorum) açıp kapatmam gerekiyor. Bunları uzaktan laptopumdan TeamViewer aracılığıyla kontrol etmeyi düşünüyorum. Benim gibi yapacak olan varsa hangi yöntemi uyguluyor? Aklına daha iyi bir fikir gelen olursa önerilere de açığım, teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bende sizin gibi bir durumdayım. Benim sürem 2 hafta ancak 3 gündür sorunsuz devam ediyorum.
Yine forumdan bir vesile ile elektrik geldiğinde otomatik PC açılması için BIOS'tan ayar yaptım. Bu ayar elektrik kesilmesi durumunda PC açılması için. Sonrasında ise TeamViewer'a Windows ile başlat kutucuğunu işaretledim ve oturumu uzaktan açarak her şeyi yapabiliyorum. Normalde olmaz ama maalesef ilk gün GPU0 da sıkıntı yaşadım uzaktan miner programını açıp kapatarak çözdüm. Bugün öğlen vakitlerinde PC yeniden başlamış(belki de elektrikler kesildi) uzaktan oturum açarak miner ı açtım ve AMD Radeon'dan profilleri yükleyerek kazmaya devam ettim. Böyle devam edebileceğimi düşünüyorum ve bu da sizin işinize yarayacaktır.
Son olarak Ethermine monitör uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyebilirsiniz, gerekli ayarları yaparak olası mh düşmelerinde veya kazımın durması durumunda bildirim alırsınız ve TeamViewer ile gerekli işlemleri uygulayabilirsiniz.
Buradaki olası tek sorun modem/internet bağlantısı kaynaklı olabilir orası da çözümsüz son nokta. Umarım gönlünüzce olur.
 
Ben Chrome Remote Desktop kullanıyorum.
Telefondan kontrol için güzel bir uygulama.
Bilgisayardan çalışıyor mu emin değilim. Bilgisayarınıza Chrome eklentiler kısmından indirebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı