Bilgisayar başlatılamadan kendi kendine sürekli reset atıyor

Oğuz Akif

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba dün dizüstü bilgisayarımda oyun oynarken bir anda bilgisayar kapandı ve tekrar açılmadı. İşletim sistemini Boot etmeye çalışırken sürekli kendine reset atıyor 3. resetten sonra ekranda preparing automatic repair yazıyor ama yine kendine reset atıyor. Bilgisayarı F8'e basarak güvenli modda başlatamadım. Sadece arada bir fotoğraftaki ekran çıkıyor bir bilen varsa yardım edebilir mi?
B6BAAF8A-6586-4AF9-BF87-3BB7DB824A0D.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock veya undervolt yaptıysan iptal et, yapmadıysan işlemcide problem olabilir.

Şayet bilgisayar açılırsa dosyaları gönder.

Bilgisayarı alalı 1.5 ay oldu bir overclock işlemi yapmadım RAM'leri söküp takabilmem için garantiye göndermem gerekiyor herhalde benim yapabileceğim yok garantisinin bozulmaması için.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

1,5 ay alalı olduysa garantiye göndermen veya aldığın yere götürmen iyi olur bence de. Her ihtimale karşı OCCT ile RAM test yapmayı deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarı servise gönderdikten sonra bana yapılan geri dönüşte anakartın arızalı olduğu söylendi. Haberiniz olsun diye söyledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı