Çözüldü Bilgisayar bazen Valorant açıkken donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Sadece Valorant açıkken oluyor PC donup kalıyor sesim gitmeye devam ediyor. Ya oyunu açarken donuyor ya da oyun açıkken Alt Tab yaparken donuyor sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm: Valorant uygulamasına sağ tıklayın uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin tamamdır.
İşlemci modeli?

Aynı sorun bende de oluyor, fare hareket ediyor arkada sesler falan geliyor ama ekrandaki diğer her şey donuyor. HDD'den kaynaklanıyor olabilir mi? Benim işlemcim R5 3600

Aynı sorun bende de oluyor, fare hareket ediyor arkada sesler falan geliyor ama ekrandaki diğer her şey donuyor. HDD'den kaynaklanıyor olabilir mi? Benim işlemcim R5 3600
Sizinle ayni sorunu ben de yasiyorum. Konu sahibininkiyle de benziyor biraz. Islemcimiz ayni sizinle. HDD yerine SATA var bende de.

Çözüm: Valorant uygulamasına sağ tıklayın uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin tamamdır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…