I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Selamlar arkadaşlar. Bilgisayarımın işlemci fanını söküp temizlemiştim, daha sonra macununu sürüp fanı taktım fakat BIOS ekranı geldikten sonra kapanıyor. Bilgisayarın işlemcisi mi yandı, hiçbir şey anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Selamlar arkadaşlar. Bilgisayarımın işlemci fanını söküp temizlemiştim, daha sonra macununu sürüp fanı taktım fakat BIOS ekranı geldikten sonra kapanıyor. Bilgisayarın işlemcisi mi yandı, hiçbir şey anlamadım.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 30 Ocak 2021 #2 BIOS'a erişiminiz var mı? BIOS'a girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 BIOS'a girebiliyorsanız tüm bileşenleri gördüğünden emin olun eğer erişemiyorsanız RAM kontrolü yapın soğutucu yerine tam oturtuldu mu? Artı 0 Eksi
BIOS'a girebiliyorsanız tüm bileşenleri gördüğünden emin olun eğer erişemiyorsanız RAM kontrolü yapın soğutucu yerine tam oturtuldu mu?
KS KS I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 Pozitifdeger dedi: BIOS'a girebiliyorsanız tüm bileşenleri gördüğünden emin olun eğer erişemiyorsanız RAM kontrolü yapın soğutucu yerine tam oturtuldu mu? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun 3 bacağı kırıktı bende peçete ile soktum tam temas etmiyor diye açılmıyor olabilir mi Artı 0 Eksi
Pozitifdeger dedi: BIOS'a girebiliyorsanız tüm bileşenleri gördüğünden emin olun eğer erişemiyorsanız RAM kontrolü yapın soğutucu yerine tam oturtuldu mu? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun 3 bacağı kırıktı bende peçete ile soktum tam temas etmiyor diye açılmıyor olabilir mi
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 30 Ocak 2021 #5 Düzgün temas etmediği sürece soğutucunun bir anlamı yok ki. Artı 0 Eksi
KS KS I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #6 teresamendoza dedi: Düzgün temas etmediği sürece soğutucunun bir anlamı yok ki. Genişletmek için tıkla... Oww o zaman yeni soğutucumu almam gerekiyor? Artı 0 Eksi
teresamendoza dedi: Düzgün temas etmediği sürece soğutucunun bir anlamı yok ki. Genişletmek için tıkla... Oww o zaman yeni soğutucumu almam gerekiyor?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #7 Soğutucuyu düzgün takamadıysanız sistem aşırı ısındığından doğal olarak kapanacaktır. Artı 0 Eksi
SQUEZZOO Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #8 Fanın döndüğünden emin misin ? Bazen fan dönemediğinde sistem kendini kapatıyor. Artı 0 Eksi
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 30 Ocak 2021 #9 iPredex dedi: Oww o zaman yeni soğutucumu almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Peki BIOS'a erişimin var mı? Artı 0 Eksi
iPredex dedi: Oww o zaman yeni soğutucumu almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Peki BIOS'a erişimin var mı?
KS KS I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #10 SQUEZZOO dedi: Fanın döndüğünden emin misin? Bazen fan dönemediğinde sistem kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... RGB aydınlatmam var ve fan dönüyor elimi sokmadım değil teresamendoza dedi: Evet. Peki BIOS'a erişimin var mı? Genişletmek için tıkla... Var fakat girince doğal olarak kapanıyor yeni soğutma alacağım. teresamendoza dedi: Evet. Peki BIOS'a erişimin var mı? Genişletmek için tıkla... Var fakat girince doğal olarak kapanıyor yeni soğutma alacağım. Artı 0 Eksi
SQUEZZOO dedi: Fanın döndüğünden emin misin? Bazen fan dönemediğinde sistem kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... RGB aydınlatmam var ve fan dönüyor elimi sokmadım değil teresamendoza dedi: Evet. Peki BIOS'a erişimin var mı? Genişletmek için tıkla... Var fakat girince doğal olarak kapanıyor yeni soğutma alacağım. teresamendoza dedi: Evet. Peki BIOS'a erişimin var mı? Genişletmek için tıkla... Var fakat girince doğal olarak kapanıyor yeni soğutma alacağım.