Nusun Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 339 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #1 BIOS güncellemesi sonrasında bilgisayar BitLocker anahtarı istiyor. BitLocker anahtarı yok, ben de Microsoft hesabım da yok. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2025
BIOS güncellemesi sonrasında bilgisayar BitLocker anahtarı istiyor. BitLocker anahtarı yok, ben de Microsoft hesabım da yok. Ne yapacağım?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.749 Makaleler 27 Çözümler 182 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 18 Ekim 2025 #2 BitLocker şifresini unuttuysanız, yapacak çok bir seçeneğiniz yok gibi duruyor. Format diski ayarlamaya bakın.
BitLocker şifresini unuttuysanız, yapacak çok bir seçeneğiniz yok gibi duruyor. Format diski ayarlamaya bakın.
zStache Kilopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 223 Çözümler 2 Yer California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 18 Ekim 2025 #3 İçerisinde çok önemli dosyalarınız yoksa- formatlayın, düzelir. Çok önemli dosyalarınız var ve kaybetmek istemiyorsanız; Profesyonel yardım alın. "veri kurtarma hizmetleri" şeklinde aratıp, soruşturun. Geçmiş olsun.
İçerisinde çok önemli dosyalarınız yoksa- formatlayın, düzelir. Çok önemli dosyalarınız var ve kaybetmek istemiyorsanız; Profesyonel yardım alın. "veri kurtarma hizmetleri" şeklinde aratıp, soruşturun. Geçmiş olsun.