Rixev Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 300 Çözümler 2 29 Ekim 2022 #1 BIOS açılıyor fakat bilgisayar açılmıyor. Windows kurulumu yapmıştım fakat olmuyor. Dosya Ekleri image.jpg 146,2 KB · Görüntüleme: 86
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ekim 2022 #2 Rixev dedi: BIOS açılıyor fakat bilgisayar açılmıyor. Windows kurulumu yapmıştım fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD sorunu olabilir ya da düzgün kurulum yapamadınız. Artı 0 Eksi
Rixev dedi: BIOS açılıyor fakat bilgisayar açılmıyor. Windows kurulumu yapmıştım fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD sorunu olabilir ya da düzgün kurulum yapamadınız.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 Kullandığın SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Rixev Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 300 Çözümler 2 29 Ekim 2022 #4 cekicek dedi: Kullandığın SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yoktu 2 TB alan takacaktım fazladan bunun yerini değiştirdim. Nyaan_Neko dedi: Hocam HDD sorunu olabilir ya da düzgün kurulum yapamadınız. Genişletmek için tıkla... Ama gözüküyor BIOS'da. Son düzenleme: 30 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
cekicek dedi: Kullandığın SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yoktu 2 TB alan takacaktım fazladan bunun yerini değiştirdim. Nyaan_Neko dedi: Hocam HDD sorunu olabilir ya da düzgün kurulum yapamadınız. Genişletmek için tıkla... Ama gözüküyor BIOS'da.