E EmirTasx Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce aldığım 120 GB SSD'yi masaüstü bilgisayarıma takıp sorunsuz kullanıyordum. Bu sabah bilgisayarı açtığımda bir anda disk yok oldu fakat disk yönetiminde gözüküyor. Ne yapmam gerek? ---
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce aldığım 120 GB SSD'yi masaüstü bilgisayarıma takıp sorunsuz kullanıyordum. Bu sabah bilgisayarı açtığımda bir anda disk yok oldu fakat disk yönetiminde gözüküyor. Ne yapmam gerek? ---
Çözüm N N Noqx 26 Mayıs 2021 Sağ tıkla. Yeni basit birim de. Hiçbir şeye dokunmadan ileri ileri de. Görmesi lazım.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #11 EmirTasx dedi: hocam günaydın şimdi gözümü açtım ve yine aynı durum Genişletmek için tıkla... Hangi SSD'yi kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
EmirTasx dedi: hocam günaydın şimdi gözümü açtım ve yine aynı durum Genişletmek için tıkla... Hangi SSD'yi kullanıyorsun?
KS KS E EmirTasx Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #12 Vardem dedi: Hangi SSD'yi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 128 gb normal ssd kart büyüklüğünde ? modelini mi soruyorsun Artı 0 Eksi
Vardem dedi: Hangi SSD'yi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 128 gb normal ssd kart büyüklüğünde ? modelini mi soruyorsun
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 27 Mayıs 2021 #13 EmirTasx dedi: hocam günaydın şimdi gözümü açtım ve yine aynı durum Genişletmek için tıkla... SSD bozulmuş o zaman. Artı 0 Eksi
EmirTasx dedi: hocam günaydın şimdi gözümü açtım ve yine aynı durum Genişletmek için tıkla... SSD bozulmuş o zaman.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #14 EmirTasx dedi: 128 gb normal ssd kart büyüklüğünde ? modelini mi soruyorsun Genişletmek için tıkla... Evet, modeli. Artı 0 Eksi
EmirTasx dedi: 128 gb normal ssd kart büyüklüğünde ? modelini mi soruyorsun Genişletmek için tıkla... Evet, modeli.
KS KS E EmirTasx Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #15 TheLastTereyagi dedi: SSD bozulmuş o zaman. Genişletmek için tıkla... hocam 1 hafta önce bilgisayarcıdan sıfır olarak aldım nasıl bozulur Artı 0 Eksi
TheLastTereyagi dedi: SSD bozulmuş o zaman. Genişletmek için tıkla... hocam 1 hafta önce bilgisayarcıdan sıfır olarak aldım nasıl bozulur
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 27 Mayıs 2021 #16 EmirTasx dedi: hocam 1 hafta önce bilgisayarcıdan sıfır olarak aldım nasıl bozulur Genişletmek için tıkla... Sıfır olduğuna emin misin? Artı 0 Eksi
EmirTasx dedi: hocam 1 hafta önce bilgisayarcıdan sıfır olarak aldım nasıl bozulur Genişletmek için tıkla... Sıfır olduğuna emin misin?
KS KS E EmirTasx Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #17 TheLastTereyagi dedi: Sıfır olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... evet kutusunu jelatinini önümde açtı hocam Artı 0 Eksi
TheLastTereyagi dedi: Sıfır olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... evet kutusunu jelatinini önümde açtı hocam