Bilgisayar bir şey yüklememe rağmen çok fazla doluyor

BayGörkem

Hectopat
Katılım
28 Mart 2021
Mesajlar
1.630
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Bilgisayrımda 237 GB SSD var ve sürekli her gün 1 GB doluyor neden böyle hızlı doluyor format attım Windows'u sıfırdan kurdum düzelir dedim yine aynı. 2 3 günde bir 2 GB falan doluyor programları siliyorum alan artmıyor. Sabit kalıyor. Yardım edin ne yapabilirim normalleşmesi için? Sıfırldığımda 213 GB alan boşdu. Şimdi 194 GB alan kaldı. 2 3 program yükledim toplasan 2 GB bile etmez. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçici dosyaları kaldırıyor musunuz?

1617644396036.png
 
aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir sürü program kaldırıyorum ama hiç boşalmıyor.
Bilgisayrımda 237 GB SSD var ve sürekli her gün 1 GB doluyor neden böyle hızlı doluyor format attım Windows'u sıfırdan kurdum düzelir dedim yine aynı. 2 3 günde bir 2 GB falan doluyor programları siliyorum alan artmıyor. Sabit kalıyor. Yardım edin ne yapabilirim normalleşmesi için? Sıfırldığımda 213 GB alan boşdu. Şimdi 194 GB alan kaldı. 2 3 program yükledim toplasan 2 GB bile etmez. Şimdiden teşekkürler
 
SSD'nin durduk yere bu kadar yüksek oranda dolacağını sanmıyorum. Emin olmak istiyorsan bilgisayarımdan SSD'yi açıp tek tek dosyalara bakabilirsin. (Windows dosyasına bakma, programfiles kullancılar vs) Birde sen bir uygulamanın exe sini indirirken 2 gb olabilir ama indirdiğin şeyi kurduğunda boyutu kat kat büyüyebilir. Sonuçta senin indirdiğin setup bir inşaatın planları, o planlarla büyük bir bina inşa ediyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı