N nookta Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Merhaba bilgisayarım eskidir, HDD'yi değiştirdim ama birkaç gündür durduk yere kilitleniyor. Bad sector taraması yaptım temiz çıktı. HDD healt görüntüsü budur. Var mı bir fikri olan neden donduğu ile alakalı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Merhaba bilgisayarım eskidir, HDD'yi değiştirdim ama birkaç gündür durduk yere kilitleniyor. Bad sector taraması yaptım temiz çıktı. HDD healt görüntüsü budur. Var mı bir fikri olan neden donduğu ile alakalı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.127 Makaleler 1 Çözümler 581 30 Aralık 2020 #2 Isı sensörü hatalı, HDD'de sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS N nookta Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 GFYT dedi: Isı sensörü hatalı, HDD'de sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... ısı sensörünü ölçebileceğim bir yer varmı peki ? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Isı sensörü hatalı, HDD'de sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... ısı sensörünü ölçebileceğim bir yer varmı peki ?