Bilgisayar birdenbire kapanıyor

LoveoX_Tr

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda Valorant oynarken birdenbire ekran gitti ve fanlar aşırı derecede calismaya basladi. Herhangi bir isinma durumu yokken sebebi ne olabilir? Tekrar girmeyi denedigimde yine aynisi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi tekrar actigimda duzeldi anlamadim birdenbire niye oldu.

Bilgisayarda Valorant oynarken birdenbire ekran gitti ve fanlar aşırı derecede calismaya basladi. Herhangi bir isinma durumu yokken sebebi ne olabilir? Tekrar girmeyi denedigimde yine aynisi oldu.

ASUS GTX1650 i3 1005 ASUS H510M 16 GB RAM 500GB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi

Aynı sorun bende de var, bilgisayara yakında temizlik yapacağım. Termal macunu kontrol etmeniz gerekir, bilgisayarın içini güzelce zarar vermeden temizlemeniz gerekir. Ben hafta sonu olduğu için ve acil gerektiği için gidip rastgele bir yerden almıştım kocaman bir şeydi zaten, hiçbir işe yaramadı. Bu yüzden kalitesi bilinen, değerleri iyi olan markaların orijinal termal macunlarını kullanmalısınız.

Çözümü basit bende de olmuştu benzer sorun kasanın yan kapağını çıkar ayrıca kasanın ön kısmında fanların hava akısını etkileyen bir koruma varsa onu da çıkar sorun çözülecektir.

Çözümü basit bende de olmuştu benzer sorun kasanın yan kapağını çıkar ayrıca kasanın ön kısmında fanların hava akısını etkileyen bir koruma varsa onu da çıkar sorun çözülecektir.

Teşekkürler.

Aynı sorun bende de var, bilgisayara yakında temizlik0 yapacağım. Termal macunu kontrol etmeniz gerekir, bilgisayarın içini güzelce zarar vermeden temizlemeniz gerekir. Ben hafta sonu olduğu için ve acil gerektiği için gidip rastgele bir yerden almıştım kocaman bir şeydi zaten, hiçbir işe yaramadı. Bu yüzden kalitesi bilinen, değerleri iyi olan markaların orijinal termal macunlarını kullanmalısınız.
Yakinda termal macunlari yenilemem lazim aldigimdan beridir sadece ayda 1kasanin tozlarini aliyorum 2yilda termal macun kurumustur heralde

Geri
Yukarı