FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 25 Aralık 2018 #21 Yok takamamışsın bi şeyler yalnış montajlanmış. Fanlar falan dönüyormu o şekildeyken çalıştırıp kontrol et bi. Kesinlikle montaj hatası fanlar tam oturmuyor vs.
Yok takamamışsın bi şeyler yalnış montajlanmış. Fanlar falan dönüyormu o şekildeyken çalıştırıp kontrol et bi. Kesinlikle montaj hatası fanlar tam oturmuyor vs.
L Laccazzet Decapat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 35 25 Aralık 2018 #22 @FrontPage. Şuan pc açılmıyor basıyorum ışığı yanıyor 1sn sonra sönüyor herşeyi doğru taktım
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 25 Aralık 2018 #23 Laptopta yapabileceklerin sınırı var. Her şeyi yeniden montajla her şeyi derken önceden ne yaptıysan aynı işlemleri.
Laptopta yapabileceklerin sınırı var. Her şeyi yeniden montajla her şeyi derken önceden ne yaptıysan aynı işlemleri.
L Laccazzet Decapat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 35 25 Aralık 2018 #24 FrontPage. dedi: Laptopta yapabileceklerin sınırı var. Her şeyi yeniden montajla her şeyi derken önceden ne yaptıysan aynı işlemleri. Genişletmek için tıkla... Cpu yu çıkarıp taktım ve böyle oldu şimdi birdaha baktım iğnelerinde kırık yoktu
FrontPage. dedi: Laptopta yapabileceklerin sınırı var. Her şeyi yeniden montajla her şeyi derken önceden ne yaptıysan aynı işlemleri. Genişletmek için tıkla... Cpu yu çıkarıp taktım ve böyle oldu şimdi birdaha baktım iğnelerinde kırık yoktu
L Laccazzet Decapat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 35 25 Aralık 2018 #26 Silinen üye dedi: Eski mesajları okumadım, termal macun sürdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evet sürdüm fakat şuan çok daha büyük bir sorun oldu pc açılmıyor Laccazzet dedi: Cpu yu çıkarıp taktım ve böyle oldu şimdi birdaha baktım iğnelerinde kırık yoktu Genişletmek için tıkla... @FrontPage. Son düzenleme: 25 Aralık 2018
Silinen üye dedi: Eski mesajları okumadım, termal macun sürdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evet sürdüm fakat şuan çok daha büyük bir sorun oldu pc açılmıyor Laccazzet dedi: Cpu yu çıkarıp taktım ve böyle oldu şimdi birdaha baktım iğnelerinde kırık yoktu Genişletmek için tıkla... @FrontPage.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2018 #27 O bilgisayarı kurcalamayın derim. Servis ya da tamirciye vermenizi öneririm.