Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 31 Ocak 2022 #1 Bligisayar boşta iken 6.5-7 GB arası RAM kullanıyor sebebi ne olabilir?
KS KS Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 31 Ocak 2022 #21 insann dedi: Ben zaten kullanmadan söyüyorum canııım. Genişletmek için tıkla... Üslübun çok yanlış. omersaka61 dedi: link atabilirim Genişletmek için tıkla... İndirdim kendi Github sayfasından. Artı 0 Eksi
insann dedi: Ben zaten kullanmadan söyüyorum canııım. Genişletmek için tıkla... Üslübun çok yanlış. omersaka61 dedi: link atabilirim Genişletmek için tıkla... İndirdim kendi Github sayfasından.
omersaka61 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek web developer 31 Ocak 2022 #22 Düzeldi mi düzelmese bile azalır RAM Artı 0 Eksi
KS KS Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 31 Ocak 2022 #23 omersaka61 dedi: Düzeldi mi düzelmese bile azalır RAM Genişletmek için tıkla... Eset online scan başlatmıştım onun bitmesini bekliyorum bir tane buldu. Artı 0 Eksi
omersaka61 dedi: Düzeldi mi düzelmese bile azalır RAM Genişletmek için tıkla... Eset online scan başlatmıştım onun bitmesini bekliyorum bir tane buldu.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 31 Ocak 2022 #24 Massakax dedi: Kötü amaçlı yazılım Trojan'den daha güçlü, fud edilip ratlanmışsın sanırım. Fud ise virüsü temizliyor ve virüs temiz gözüküyor yani virüs hatası vermiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece kaynaklara bakarak nasıl teşhis koydun? Eğer virüs'ten şüpheleniyorsanız anti-virüs ile taratın. Sepit dedi: Şimdi saçma sapan gerdin beni ya... Genişletmek için tıkla... Hem de ne biçim. Arkadaş saçmalıyor bariz, şüpheleniyorsanız anti-virüs ile taratın. Artı 0 Eksi
Massakax dedi: Kötü amaçlı yazılım Trojan'den daha güçlü, fud edilip ratlanmışsın sanırım. Fud ise virüsü temizliyor ve virüs temiz gözüküyor yani virüs hatası vermiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece kaynaklara bakarak nasıl teşhis koydun? Eğer virüs'ten şüpheleniyorsanız anti-virüs ile taratın. Sepit dedi: Şimdi saçma sapan gerdin beni ya... Genişletmek için tıkla... Hem de ne biçim. Arkadaş saçmalıyor bariz, şüpheleniyorsanız anti-virüs ile taratın.
KS KS Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 31 Ocak 2022 #25 omersaka61 dedi: Düzeldi mi düzelmese bile azalır RAM Genişletmek için tıkla... Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu Artı 0 Eksi
omersaka61 dedi: Düzeldi mi düzelmese bile azalır RAM Genişletmek için tıkla... Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.269 Çözümler 10 31 Ocak 2022 #26 Bazılarını kapatıyor, bazılarının da RAM kullanımını azaltıyor. Tek kötü yanı birkaç saniyelik disk kullanımı %100 oluyor. Sepit dedi: Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bazılarını kapatıyor, bazılarının da RAM kullanımını azaltıyor. Tek kötü yanı birkaç saniyelik disk kullanımı %100 oluyor. Sepit dedi: Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu Genişletmek için tıkla...
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 31 Ocak 2022 #27 Sepit dedi: Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu Genişletmek için tıkla... Önbelleği boşaltıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Sepit dedi: Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu Genişletmek için tıkla... Önbelleği boşaltıyor olabilir.
KS KS Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 31 Ocak 2022 #28 Shaw Dickerson dedi: Önbelleği boşaltıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir MSI Afterburner açık ve kayıt tutuyor o da olabilir. Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Önbelleği boşaltıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir MSI Afterburner açık ve kayıt tutuyor o da olabilir.
omersaka61 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek web developer 2 Şubat 2022 #29 Sepit dedi: Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu Genişletmek için tıkla... Uygulama nasıl olduğunu bilemem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yorumu çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Sepit dedi: Yaptım şu an 2.8 kullanıyor adamsın. Nasıl yapıyor peki bu uygulama bunu Genişletmek için tıkla... Uygulama nasıl olduğunu bilemem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yorumu çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
KS KS Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 2 Şubat 2022 #30 omersaka61 dedi: Uygulama nasıl olduğunu bilemem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yorumu çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara temiz kurulum yaptım, boşta yaklaşık 4 Gigabyte kullanıyor şu an için iyi. Artı 0 Eksi
omersaka61 dedi: Uygulama nasıl olduğunu bilemem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yorumu çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara temiz kurulum yaptım, boşta yaklaşık 4 Gigabyte kullanıyor şu an için iyi.