Bilgisayar boştayken 50 derece

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı temizlemek istiyorum ama hiçbir temizleme ürünü elimde yok bir bilgisayarcıya götüreyim desem 16 GB RAM, 7.95 GB kullanılıyor en son götürdüğümde bu oldu onlara pek güvenmiyorum nasıl temizleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu başlığı ile konunun alakası yok da şunu söyleyeyim 50 derece yaz için doğal ekran kartı içinse.

al bi kuru bez sil reis hem senin 50 dereceden kasdettiğin ne işlemci sıcaklığımı yoksa ekran kartı sıcaklığımı ekran kartın 50 dereyse seninki iyi gene benimki 58 e kadar çıkıyor

Hava sıcak, ondan. Benimki evde 47 derecelerde takılıyor, yayladaki eve geçiyorum hop 25-30 derecelere düşüyor.

Gayet normal şu anki havalara göre aslında. Tabii içinizi rahat tutmak isterseniz. Elektrikli süpürge veya saç kurutma makinesi ile önce tozları alın yüzüstü şöylece. İşlemcinin macunu bittiyse macun yenileyin. Bu şu anlık yeterli olacaktır temizlik için. Bu işte profesyonele gerek yok. Kasayı soğutucularla desteklediğim için benim şuan 20-25 derece arası geziniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…