Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnternet tarayıcın kullanıyor olabilir benim Firefox şu an 800 mb kullanıyor. Ben Yet Another Clean isimli ücretsiz bir program üzerinden öğrenip kontrol edebiliyorum. En kötü ihtimal bilgisayarı yeniden başlat
Details kısmının resmini tamamı görünecek şekilde atar mısınız? Yabancı gördüğüm uygulamaları sizden sağ tıklayıp konumunu açmanızı isteyeceğim de. Virüs falan mı bulaştı acaba?
Keşke hiçbir program açık değilken yollasaydınız resmi. Chrome açıkken yollamışsınız. Bunun dışında gözüme yabancı görünen bir şey çarpmadı. Tanımadığım şeyleri Google'da arattım ve zararsız şeyler olduğunu gördüm. Virüsün Chrome'a bulaşmış olma ihtimali var mı acaba?
Sisteminizde zararlı yazılım olduğu düşüncesindeyim.
Hijack This raporu ekleyebilirseniz bakabilirim. Kısa yol isterseniz temiz bir Windows 8.1 kurabilirsiniz.