Başlık diğerleriyle aynı ama bendeki durum biraz farklı sanırım. Ekran kartı slotunun birkaç cm üzerinde RGB pinleri bulunmakta ve oraya kablo takmaya uğraşırken mi oldu hiç bilmiyorum. Sistemi açıyorum monitöre görüntü gelmiyor. Telefondan bilgisayara bağlandığımda ise masaüstünü görebiliyorum. Geçenlerde yine böyle bir şey olmuştu ve ekran kartından DP görüntü kablosunu çıkarıp tekrar takınca görüntü gelmişti. Bu sefer 2 girişte de çıkart-tak işe yaramıyor. Arkadaki tüm kabloları çıkartıp sistemi çalıştırınca görüntü geldi ve görüntü geldikten sonra da hiçbir problem yok; normal şekilde saatlerce oyun vs kullanılıyor. Bugün ise kabloları sökmek işe yaramadı; komple ekran kartını çıkart-tak yaptım ve görüntü yine geldi. Parçaları çok titiz kullanan biriyimdir. Monitör, kablo, kasa oldukları yerde sabit bir şekilde dururlar öyle. Dediğim gibi telefondan bakınca sistem normal açılmış görünüyor, monitöre görüntü gelince herhangi bir kapanma, renk bozulması, parlaklık değişimi vs sorun da yok. Kabloda sıkıntı var desek o da sabit duruyor, müdahale edecek bir şey de yok çevresinde. Sizce kabloda bir sıkıntı olabilir mi?