utkan585 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 PC'den görüntü alamıyorum. Tüm fanlar dönüyor ama ne ekran kartından ne onboarddan görüntü alabiliyorum.
PC'den görüntü alamıyorum. Tüm fanlar dönüyor ama ne ekran kartından ne onboarddan görüntü alabiliyorum.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 950 Çözümler 1 21 Temmuz 2024 #2 HDMI kablosunu doğru taktınız mı anakart girişine mi yoksa ekran kartı girişine mi taktınız? Artı 0 Eksi
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 Buzzer bağlayarak tespit edebilirsiniz. Ve sistem özellikleriniz nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS utkan585 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 özgürrrrv dedi: Buzzer bağlayarak tespit edebilirsiniz. Ve sistem özellikleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Buzzerım yok maalesef Ryzen5 2600 Msi armor rx580 8gb A520M-hvs Tek kanal 8gb ram Rami ve anakartı sıfır aldım,işlemciyi ve ekran kartını 2. El aldım ama deneyerek aldım çalışıyorlardı UAU dedi: HDMI kablosunu doğru taktınız mı anakart girişine mi yoksa ekran kartı girişine mi taktınız? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim sonuç alamadım. Artı 0 Eksi
özgürrrrv dedi: Buzzer bağlayarak tespit edebilirsiniz. Ve sistem özellikleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Buzzerım yok maalesef Ryzen5 2600 Msi armor rx580 8gb A520M-hvs Tek kanal 8gb ram Rami ve anakartı sıfır aldım,işlemciyi ve ekran kartını 2. El aldım ama deneyerek aldım çalışıyorlardı UAU dedi: HDMI kablosunu doğru taktınız mı anakart girişine mi yoksa ekran kartı girişine mi taktınız? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim sonuç alamadım.