Çözüldü Bilgisayar çalışıyor fakat siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

taha782

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sorunum başlıktaki gibidir, bilgisayarı açma tuşuna basıyorum bilgisayar açılıyor, fanlar dönüyor ve kasanın ışıkları yanıyor fakat ekrana hiçbir şey gelmiyor siyah ekranda kalıyor.
Bu arada sadece klavyenin ve farenin ışıkları yanmıyor.

Çözüm
Merhaba sorunum başlıktaki gibidir, bilgisayarı açma tuşuna basıyorum bilgisayar açılıyor, fanlar dönüyor ve kasanın ışıkları yanıyor fakat ekrana hiçbir şey gelmiyor siyah ekranda kalıyor.
Muhtemelen RAM'lar ya çıkmış yada oksitlenmiştir, kendiniz yapabilirseniz, açın bilgisayarı, rami çıkarıp silgi ile silin, yapamam diyorsanız, güvendiğiniz bilgisayarcıya verebilirsiniz.
Muhtemelen RAM'lar ya çıkmış yada oksitlenmiştir, kendiniz yapabilirseniz, açın bilgisayarı, rami çıkarıp silgi ile silin, yapamam diyorsanız, güvendiğiniz bilgisayarcıya verebilirsiniz.

Çözüm
GeIL 16 GB(2x8) EVO X II RGB AMD Edition 3200MHz CL16 DDR4 RAM, RX 580 8 GB ekran kartı, islemci AMD Ryzen 5 bu kadarini biliyorum sadece.

Muhtemelen RAM'lar ya çıkmış ya da oksitlenmiştir, kendiniz yapabilirseniz, açın bilgisayarı, RAM'i çıkarıp silgi ile silin, yapamam diyorsanız, güvendiğiniz bilgisayarcıya verebilirsiniz.

Çok sağ olun hocam dediğinizi yaptım ve bilgisayar açıldı, abimden dayak yemekten kurtardınız beni Allah razı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı