Bilgisayar çalışıyor, görüntü gelmiyor

DreaT

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Bilgisayar görüntü gelmiyor. Arada geliyordu dıt sesi de gelmiyor. Bilgisayar boşta çalışıyor, fanlar dönüyor. Internetden biraz araştırma yaptım. Denedim, olmadı. BIOS reset attım. Komple PC söktüm RAM anakart ekran kartı pili çıkardım görüntüyü anakartdan almaya çalıştım, yine de yapamadım. Sorun nerede bilmiyorum. Bunu tamire versem tuzlu olur mu? Ne kadar para isterler? Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar görüntü gelmiyor. Arada geliyordu dıt sesi de gelmiyor. Bilgisayar boşta çalışıyor, fanlar dönüyor. Internetden biraz araştırma yaptım. Denedim, olmadı. BIOS reset attım. Komple PC söktüm RAM anakart ekran kartı pili çıkardım görüntüyü anakartdan almaya çalıştım, yine de yapamadım. Sorun nerede bilmiyorum. Bunu tamire versem tuzlu olur mu? Ne kadar para isterler? Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
Kardeşim hdmı mi kullanıyorsun yoksa vga?

Kardeşim hdmı mi kullanıyorsun yoksa vga?
Kardeşim vga yada hdmı kablosu hangisini kullanıyorsan bilemiyorum ama şöyle anlatayım sana.Hdmı kablosu kullanıyorsan tak çıkar yap veya oynat tak takamamaşsındır büyük ihtimal veyada mönitördede sorun olabilir.Bu dediklerim vga kablosu içinde geçerli bu ara bu olay banada olmuştu böyle çözmüştüm.Bilemiyorum ekran kartıyla da sorun olabilir ama dediğim yöntemi deneyin.
Oda olmazsa garantiye yollayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı