adonradon Kilopat Katılım 18 Temmuz 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2019 #11 emreji61 dedi: sistem geri yüklemeyi dener misin? genelde buna benzer sorunlarda çözüm kaynağım olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sistemi boşuna geri almayalım.
emreji61 dedi: sistem geri yüklemeyi dener misin? genelde buna benzer sorunlarda çözüm kaynağım olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sistemi boşuna geri almayalım.
E emreji61 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 412 Çözümler 2 26 Ekim 2019 #12 Silinen üye dedi: Parçalardan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sistemi boşuna geri almayalım. Genişletmek için tıkla... parçalardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. dediğimi uygula.
Silinen üye dedi: Parçalardan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sistemi boşuna geri almayalım. Genişletmek için tıkla... parçalardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. dediğimi uygula.
MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 26 Ekim 2019 #13 Silinen üye dedi: Parçalardan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sistemi boşuna geri almayalım. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kaynaklı olduğunu ben de düşünmüyorum. Çok değerli dosyalarınız yoksa temiz bir format atarsanız çözülebilir gibi geliyor.
Silinen üye dedi: Parçalardan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sistemi boşuna geri almayalım. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kaynaklı olduğunu ben de düşünmüyorum. Çok değerli dosyalarınız yoksa temiz bir format atarsanız çözülebilir gibi geliyor.
Buğra G. Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 26 Ekim 2019 #14 "Counter Strike 1.6" oyununu umarım crackli oynamıyorsunuzdur. Virüssüz bulmanızın imkanı yok. Mümkünse Steam'den oynayın derim. Steam üzerinden oynamıyorsanız virüsten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
"Counter Strike 1.6" oyununu umarım crackli oynamıyorsunuzdur. Virüssüz bulmanızın imkanı yok. Mümkünse Steam'den oynayın derim. Steam üzerinden oynamıyorsanız virüsten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 26 Ekim 2019 #15 Takılma oldu diyosun. Virüs bulaşmış olabilir.
adonradon Kilopat Katılım 18 Temmuz 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2019 #16 Virüs taramasını defender ile yaptım. Sonuç: Screenshot Bu arada Youtube'den video açmak isteyince böyle bir hata veriyor. Screenshot Aynı şekilde spotify'de çalmıyor. Bazı USB portları devre dışı kalmış. Buğra G. dedi: "Counter Strike 1.6" oyununu umarım crackli oynamıyorsunuzdur. Virüssüz bulmanızın imkanı yok. Mümkünse Steam'den oynayın derim. Steam üzerinden oynamıyorsanız virüsten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden oynuyorum.
Virüs taramasını defender ile yaptım. Sonuç: Screenshot Bu arada Youtube'den video açmak isteyince böyle bir hata veriyor. Screenshot Aynı şekilde spotify'de çalmıyor. Bazı USB portları devre dışı kalmış. Buğra G. dedi: "Counter Strike 1.6" oyununu umarım crackli oynamıyorsunuzdur. Virüssüz bulmanızın imkanı yok. Mümkünse Steam'den oynayın derim. Steam üzerinden oynamıyorsanız virüsten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden oynuyorum.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 26 Ekim 2019 #17 Silinen üye dedi: Virüs taramasını defender ile yaptım. Sonuç: Screenshot Bu arada Youtube'den video açmak isteyince böyle bir hata veriyor. Screenshot Aynı şekilde spotify'de çalmıyor. Bazı USB portları devre dışı kalmış. Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine gir.
Silinen üye dedi: Virüs taramasını defender ile yaptım. Sonuç: Screenshot Bu arada Youtube'den video açmak isteyince böyle bir hata veriyor. Screenshot Aynı şekilde spotify'de çalmıyor. Bazı USB portları devre dışı kalmış. Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine gir.
MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 26 Ekim 2019 #18 Silinen üye dedi: Virüs taramasını defender ile yaptım. Sonuç: Screenshot Bu arada Youtube'den video açmak isteyince böyle bir hata veriyor. Screenshot Aynı şekilde spotify'de çalmıyor. Bazı USB portları devre dışı kalmış. Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız tarayıcıyı yönetici olarak çalıştırıp bir daha dener misiniz?
Silinen üye dedi: Virüs taramasını defender ile yaptım. Sonuç: Screenshot Bu arada Youtube'den video açmak isteyince böyle bir hata veriyor. Screenshot Aynı şekilde spotify'de çalmıyor. Bazı USB portları devre dışı kalmış. Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız tarayıcıyı yönetici olarak çalıştırıp bir daha dener misiniz?
E emreji61 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 412 Çözümler 2 26 Ekim 2019 #19 sistem geri yüklemeyi denediniz mi?
Buğra G. Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 26 Ekim 2019 #20 Bir de Malwarebytes ile tarama yapabilir misiniz?