Arkadaşlar bilgisayarım yeni sayılır. 2 gün öncesiye kadar bilgisayarda herhangi bir problem yoktu. İzmir'den ıspartaya otobüs yolculuğu yaptım (sağlam bir laptop çantasıyla) sonra işte eve geldim. Bilgisayarı açtım cs go oynayacaktım bir anda 30 fps oynatmaya başladı. Allah allah dedim 2 gün önce 120 fps alıyorken 30 fps düşer mi neyse harici ekran kartı devreye girmedi sanırım falan technopat'ta araştırmaya girdim. Recep abinin yaptıgı oyunları harici ekran kartıyla açmak konulu videoyu izledim yaptım her şeyi yine olmadı. Altta cpu kullanıyor gösteriyor ama hala 30 fps. Reset attım bilgisayara cs go tekrar girdim. 120 fps heh oldu dedim lol girdim durum nedir diye 60 70 fps (normalde 140-150) sonra lol kapattım yeni cs girdim bir baktım 3o fps. Neden olabilir bu? Ben çözemedim. Harici ekran kartıyla çalışmasına rağmen 2 gün önce 120 fps aldığı oyundan neden 3o fps almaya başladım virüsten midir diye acaba baktım orjinal norton var. Problem görmüyor PC'de nolur yardım edin. Sabahtan beri kafayı yedim. Nasıl düzelir? Bilgisayar geç açılmaya başladı. Kasmaya başladı, yavaşlamaya başladı falan.
Not : Isınma sorunu yok hiçbir şekilde + altında fan var daha ısınmasına müsade olmadan 30 fps durum bu
Not : Isınma sorunu yok hiçbir şekilde + altında fan var daha ısınmasına müsade olmadan 30 fps durum bu
Son düzenleyen: Moderatör: